Hvorfor skifte webshop udbyder?

Vi tror på, at det skal være nemt at drive en forretning, og derfor er vores system i konstant udvikling, så det kan følge med dine behov. At drive webshop i SmartWeb betyder, at du kan fokusere på din forretning og markedsføring af dine produkter - imens tager vi os af alt det tekniske. I SmartWeb findes der utallige muligheder inden for design, markedsføring, fragt og online betaling, da vi ønsker at give dig de bedste forudsætninger for at opnå stor succes med din webshop. Hvis der er noget, du er i tvivl om, kan du altid kontakte vores support helt gratis – så hjælper vi dig videre. 

Læs flere af SmartWebs fordele her.

Hvorfor skiftede andre?

Hvorfor ville I gerne skifte webshopplatform?

Vi følte at vi var meget begrænsede af den webshopplatform, vi brugte tidligere. Den var meget besværlig at finde rundt i, og den var ikke særlig brugervenlig. Det var altid et besvær når vi skulle ændre noget. Derfor kom der et tidspunkt for lidt over tre år siden, hvor vi skiftede over til en anden løsning.

Jesper Laustsen - Skibutikken.dk

Læs hele historien 

Hvorfor skiftede I til SmartWeb?

På et tidspunkt nåede jeg til et punkt, hvor manglerne ved vores webshop begyndte at blokere for vores planer. Vi søgte en platform, som kunne samle både B2B og B2C. Vores nye system skulle gøre det nemmere for os at drive virksomheden på tværs af forskellige kundesegmenter og landegrænser.

Sara Brunn Buch - Hornvarefabrikken.dk

Læs hele historien

 

Hvorfor valgte I SmartWeb?

Jamen jeg søgte egentligt på ”billig webshop system”, og så dukkede SmartWeb op. jeg nåede frem til at SmartWeb var det system, som passede bedst til os. Jeg synes systemet er enormt brugervenligt, overskueligt og så understøttede det alle de integrationer vi havde brug for. 

Kenneth Avnsted - Anodyne.dk

Læs hele historien

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!