GLS

Nem integration til YourGLS og GLSInterline

Send hurtigt og nemt pakker fra din webshop med GLS

 

Vi er integreret til YourGLS – der gør, at du nemt og hurtigt kan booke dine forsendelser med GLS i din SmartWeb webshop.

SmartWeb har derudover indbygget en standardintegration til GLS Interline, der dækker over: Pakke Shop, GLS Privat og GLS Erhverv, hvor du manuelt kan udskrive pakke-labels, se pakkestatus og lignende.


Sådan fungerer GLS integrationen

Integrationen til YourGLS fungerer ved, at du direkte i din SmartWeb webshop og med få klik kan udskrive alle dine forsendelseslabels. Du skal altså ikke logge ind i GLS for at kunne håndtere dine forsendelser. Med YourGLS har vi altså gjort det super nemt for dig at booke fragt med GLS direkte i din webshop. Du sparer en masse tid, som du istedet kan bruge på at sælge dine produkter. Vi anbefaler, at du prøver YourGLS, da denne måde klart er den hurtigste og nemmeste måde at håndtere fragt på.

 

GLS interline fungerer ved, at du har mulighed for at eksportere dagens ordrer fra ordrelisten til GLS Pakke Shop eller Erhverv. Så snart ordrerne er indlæst i GLS' system, kan du arbejde videre med dem der. Du kan for eksempel udskrive pakke-labels og udsende track and trace.

 

Fordelsaftale: Spar penge på fragten med GLS

Vi har indgået en fragtaftale med GLS, så du som SmartWeb-kunde nu kan se frem til billigere priser på fragten med GLS. 
Læs mere under fanen "Priser" her på siden om GLS. 
 

Let din arbejdsdag med en labelprinter

Labelprintere letter dagligdagen, når du skal håndtere pakker. Til udskrift af A6-labels anbefaler GLS Brother QL-1100 eller Brother QL-1110NWB. Brother har en bred vifte af labels til deres labelprintere.
Bestil din labelprinter her

Sådan kommer du igang med YourGLS

1. Du skal bruge en aftale med GLS. Læs mere om GLS her.
2. Herefter skal du blot i SmartWeb oprette forbindelse til YourGLS igennem vores integration. Det gør du under 'ordrer'.

Læs mere om opsætning af integrationen i vores online manual

 

Du kan i vores manual over fragtmetoder lære mere om at opsætte GLS Interline.


Hjælp

Hvis du vil vide mere om YourGLS eller GLS Interline, kan du altid kontakte vores kundeservice for hjælp. Så hjælper vi dig med glæde videre. 

Spar penge på fragten med GLS

Vi har indgået en fordelsaftale med GLS, så du som SmartWeb-kunde nu kan se frem til billigere priser på fragten med GLS. Du tilmelder dig fordelsaftalen ved at udfylde skemaet her.

 

Fordelsaftalen omfatter pakker til indland og udland. Du skal minimum sende 1000 pakker årligt, og hvis du sender mere end 10.000 pakker om året, råder vi dig til at få en direkte aftale med GLS. Tilmeldingsskemaet skal udfyldes i PDF og sendes til salg@gls-denmark.com.

 

PRISER
Ring til vores salgsafdeling for at få oplyst priserne for GLS med fordelsaftalen. 
Telefon: 43 33 17 93

 

Udgivet af:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!