Om SmartWeb

Et dedikeret team med passion for e-handel

14 år med e-handel

I 2005 blev SmartWeb startet af to ildsjæle og iværksættere med det mål at skabe Danmarks mest innovative og funktionelle webshop-platform. Men ikke nok med det - de ville også levere den bedste kundeservice på markedet.

Det blev starten på en uforglemmelig rejse, og SmartWeb er stadig et af de mest anvendte danske webshopsystemer med 6.000 aktive webshops, der sælger både i Danmark og i udlandet.SmartWeb + team.blue

Efter et årti som et af danskernes mest foretrukne webshopsystemer, gik en stor drøm i opfyldelse, og i 2018 blev SmartWeb en del af den europæiske tech-gigant team.blue. Dermed kunne SmartWeb sikre sig fremtiden inden for dansk e-handel mange år fremover.


team.blue ejer også brands som ScanNet, DanDomain, UnoEuro, Curanet, Wannafind og Cloud.dk. SmartWeb er altså nu i rigtig godt selskab og en del af en rivende udvikling inden for it-branchen. Fremtiden ser lys ud. Som en del af team.blue ser fremtiden rigtig dejlig blå ud. Læs mere om team.blue

Passion for e-handel

SmartWeb er en agil virksomhed med passion for e-handel. På vores website kan man oprette en webshop på få minutter og være i gang i løbet af no time!


Vi går utroligt meget op i, at almindelige mennesker kan finde ud af at starte en webshop i SmartWeb, og vi ønsker at kommunikere til tider komplekse funktioner på en måde så̊ alle kan være med.

Vi knokler hårdt hver eneste dag for at gøre livet nemmere for vores kunder. Vi udvikler løbende på systemet, så det lever op til de nyeste tendenser inden for e-handel, vi tilføjer nye apps, der kan lette din arbejdsdag – og vi har et stort hjælpeunivers, hvor du kan finde hjælp til stort set alt.  


Selvom vi har god succes, så jubler vi stadigvæk hver gang en ny kunde tegner et abonnement - og vi er stolte over, at så mange har valgt at bruge vores webshopplatform. Fedt at gå på arbejde

SmartWeb har en flad organisation, hvor den enkelte får stor mulighed for at bidrage aktivt med ideer og kompetencer. Selvom vi er dybt professionelle er tonen uhøjtidelig, og det giver plads til humor.


Vores filosofi er, at det skal være fedt at gå på arbejde, når vi nu skal bruge så stor en del af livet på det.Join SmartWeb - Se ledige stillinger

7 fordele ved at arbejde hos SmartWeb

 1. Massageordning
  Vi får jævnligt besøg af en fysioterapeut, som kan hjælpe dig med ømme muskler og spændinger. Hvis du har brug for yderligere hjælp, så har vi en sundhedsordning, som du kan benytte dig af. 
   
 2. Smukfest og ølbowling
  Vi kan godt lide at have det sjovt sammen - også efter arbejde. Hvert år i august inviteres alle medarbejdere til gratis musik og fadbamser i bøgeskoven til Skanderborg Festival. 
   
 3. Trænger din bil til en vask?
  Vi har en bilvaskordning, hvor du blot booker tid og afleverer dine bilnøgler i receptionen om morgenen. Når arbejdsdagen er slut, kan du tage din nyvaskede bil hjem. 
   
 4. Gratis motionsrum
  Okay - indrømmet! Vi spiser en del kage! Vi har heldigvis et fuldt udstyret motionsrum, hvor kalorierne kan forbrændes igen. Du kan bruge motionsrummet gratis alle dage - også i weekenden. 
   
 5. Lækker frokostordning + evt. aftensmad
  Udover vores lækre morgenmads- og frokostordning, så har du også mulighed for at købe aftensmad med hjem - direkte fra kontoret. Vores dygtige køkkenpersonale leverer også aftensmåltider, så du slipper for madlavning derhjemme. 
   
 6. Kold øl i slyngelstuen 
  Vi har vores egen slyngelstue, hvor vi efter arbejde gerne nyder en øl, spiller bordfodbold eller slå en kollega i PlayStation. 

 7. Vi elsker god kaffe!
  Vores Scanomat TopBrewer brygger en perfekt kop kaffe – eller latté, cappuccino, espresso, kakao eller noget helt femte. 

 

 

 

 

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!