Om SmartWeb

Et dedikeret team med passion for e-handel

12 år med E-handel

SmartWeb blev startet i 2005 og har i dag mere end 1.600 kunder.

Selvom vi har god succes, jubler vi stadigvæk hver gang en ny kunde tegner et abonnement og vi er stolte over at så mange har valgt at bruge vores platform til at lave en webshop.

Se hvad webshoppen kan

Passion for E-handel

SmartWeb er en agil virksomhed med passion for E-handel. På vores website kan man oprette en webshop på få minutter og være i gang i løbet af no time!

Vi går utroligt meget op i, at almindelige mennesker kan finde ud af at starte en webshop i SmartWeb og vi ønsker at kommunikere til tider komplekse funktioner på en måde så̊ alle kan være med.

Vi knokler hårdt hver eneste dag for at gøre livet nemmere for vores kunder. Tag kontakt til os

Fedt at gå på arbejde

SmartWeb har en flad organisation, hvor den enkelte får stor mulighed for at bidrage aktivt med ideer og kompetencer. Selvom vi er dybt professionelle er tonen uhøjtidelig og det giver plads til humor.

Det er et stort ønske for os at skabe en god harmoni mellem privatliv og arbejdsliv. Derfor tilbyder vi flexmulighed, så den enkelte kan få alle aspekter til at gå op i en højere enhed.

Vores filosofi er, at det skal være fedt at gå på arbejde, når vi nu skal bruge så stor en del af livet på det.

Join SmartWeb - Se ledige stillinger

Om SmartWeb

Bag SmartWeb står et dedikeret team på 19 personer, som brænder for E-handel og udvikling af Webshops.

 

Vi er meget ambitiøse og har blikket rettet fremad! Vi ønsker at videreudvikle os hele tiden – at dygtiggøre os, at lave vores produkt bedre for vores kunder og sidst men ikke mindst fortsætte vores vækst i fremtiden. Vi ønsker at gøre dette ved arbejde sammen med dygtige mennesker, der har samme indstilling – samtidigt skal det være fedt at gå på arbejde og have det sjovt!

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!