MØD NOGLE GLADE KUNDER

Læs hvad kunderne mener om SmartWeb

Hver eneste dag hører vi mange gode historier fra vores kunder.

De er alle inspirerende og motiverende - vi vil gerne dele nogle af deres historier med dig!

 

SKIBUTIKKEN

www.skibutikken.dk

Hele flytteprocessen gik super nemt. Vi meddelte egentlig bare til SmartWeb at vi gerne ville flyttes over i det setup vi havde lavet under prøveperioden, og så blev vi flyttet over i den løsning. Det er klart blevet nemmere at drive webshop efter at vi er skiftet til SmartWeb. SmartWeb er et meget brugervenligt system, som har givet os langt flere muligheder end vi havde tidligere.


Jesper Laursen - skibutikken.dk

Læs hele historien

HORNVAREFABRIKKEN

www.hornvarefabrikken.dk

SmartWeb lever op til navnet, for det er super nemt og smart at komme i gang med en SmartWeb-løsning. Det gælder både den daglige håndtering, diverse integrationer samt import/eksport af kunder og produkter. Særligt glade har vi været for Femkantet, som flyttede vores site fra en anden udbyder til SmartWeb og satte siden op, så vi kunne komme i luften med vores nye site på rekordtid. 

Sara Brunn Buch, Hornvarefabrikken.dk

Læs hele historien

DANISH BIKE

www.danishbike.dk

Jeres hjælp er guld værd, når man sidder i systemet og kan læse eller se en video om de forskellige ting. Og så er det skrevet på et sprog, som er nemt at forstå. Desuden har jeres supporter ofte en masse tips og tricks til, hvordan man kan udnytte systemets funktioner endnu mere. Det er også super fedt!

 

Henrik Kristoffersen, Danish Bike

Læs hele historien

ANODYNE

www.anodyne.dk

Selv uden teknisk baggrund er SmartWeb super nemt at bruge. Vi opdaterer og foretager selv rettelser. Det siger meget om SmartWeb at selvom vi sælger for +5 millioner om måneden, har vi stadigvæk ikke har brug for en webudvikler – vi kan stadig klare det hele selv.    
Vi valgte SmartWeb fordi vi vidste vi ville få et driftssikker og godt system, så vi i stedet kunne fokusere på markedsføringen og få solgt produkter. 

Kenneth Avnsted - anodyne.dk

Læs hele historien

GREVERNES GOLFSHOP

www.grevernesgolfshop.dk

SmartWeb har et enormt dygtigt supportteam! Jeg skulle åbne en webshop og tog derfor kontakt til SmartWeb. Deres supportteam har igennem hele forløbet givet en fantastisk service. SmartWeb har været nemme at samarbejde med og deres medarbejdere er enormt kompetente. De tager deres opgaver seriøst, og de var altid villige til at hjælpe os. Jeg ville til hver en tid vælge SmartWeb!

​​​​​​​Rikke Greve - GrevernesGolfshop.dk
 

VIOLA SKY

www.violasky.com

Brugervenlighed, internationalt og fremtidssikret. Vi hos Viola Sky har prøvet os igennem flere systemer, og valget er faldet på SmartWeb. Vi er blevet en masse erfaring rigere, og vil helt sikkert benytte SmartWeb i mange år fremover. SmartWeb er meget brugervenligt, og ikke kun for udviklere og nørder. Fordi der er fantastisk support, grundige manualer og logisk opbygning af system, er SmartWeb for alle. Noget som vi bruger hos Viola Sky, og ikke kunne finde i mange andre systemer er flere valutaer og flere sprog. Derudover har vi en løsning som er tilpasset til mobil, samt optimeret til SEO.Det er en stor fornøjelse at være kunde hos SmartWeb. Vi vil på det varmeste anbefale SmartWeb.

Sonja Christensen - ViolaSky.dk

SOUNDSTOREXL

www.soundstorexl.com

Kun professionel service. Hos SoundStoreXL har vi en komplet løsning hos SmartWeb. Vi er yderst tilfredse med systemet. Reaktionstiden på nye opdateringer, features og support lever op til vores krav som en stor virksomhed. SmartWeb er hurtige og innovative i forhold til teknologier, priser og leveringstider for special programmering. Dette gør SmartWeb konkurrencedytige. Derudover har de en åben og lyttende tilgang til vores behov. Vi vil blive ved med at benytte SmartWeb som udbyder for vores virksomheder. Godt gået!

Palle Bertelsen - Soundstorexl.com

ONESHOPPING

www.oneshopping.dk

SmartWeb ER et smart system! Det er et fedt webshopsystem som giver rigtig mange muligheder. Vi har efterhånden prøvet flere forskellige platforme, og vi har på intet tidspunkt fortrudt, at valget er endt på SmartWeb. Vi har det sidste år udviklet vores webshop, og i dag ser den både professionel og indbydende ud. Det skyldes SmartWebs lækre system, som gav os muligheden for at designe vores shop efter vores behov. Ting som ordrehåndtering og den generelle back-end styring er enkel, og der bliver ofte tilføjet opgraderinger og nyheder til systemet. Man føler virkelig at der sker noget! Kundeservicen er fantastisk. De er venlige, behjælpelige og altid til at få fat på!

Hvis du vil vælge smart første gang - så vælg en SmartWeb løsning.

​​​​​​​Lasse Siig - Oneshopping.dk

LOPPETJANSEN

www.loppetjansen.dk

Et nemt og innovativt webshopsystem. Det er en rigtig godt og nemt system at arbejde i.
Kunden er altid i fokus, og SmartWeb udvikler hele tiden deres system. På den måde behøver man ikke bruge ressourcer på at skifte webshop senere, den er nemlig altid opdateret. De yder en god service, og er hurtige til at besvare henvendelser.
Min webshopløsning er integreret med Ajour.dk, og det hele spiller godt sammen, da jeg også har en fysisk butik.  Med Ajour.dk integrationen skal jeg kun oprette varer ét sted, og lageret er altid opdateret både på min webshop og i den fysiske butik. Det er tidsbesparende.

​​​​​​​Stine Knudsen - Loppetjansen.dk

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!