SmartWeb er ... SMART!

Lasse Siig - oneshopping.dk

Start din webshop 

Få mere at vide

Hvad siger vores kunder?

SmartWeb har mange glade kunder. Læs deres mening om SmartWeb her.


 • Hornvarefabrikken

  SmartWeb lever op til navnet, for det er super nemt og smart at komme i gang med en SmartWeb-løsning. Det gælder både den daglige håndtering, diverse integrationer samt import/eksport af kunder og produkter. Særligt glade har vi været for Femkantet, som flyttede vores site fra en anden udbyder til SmartWeb og satte siden op, så vi kunne komme i luften med vores nye site på rekordtid. 

  Sara Brunn Buch, Hornvarefabrikken.dk
 • MileM

  SmartWeb er nemt at bruge og det fungerer!

  Jeg har ikke så meget erfaring med opsætning med webshops, men valgte alligevel at flytte min hjemmeside til SmartWeb og oprettede i samme omgang en webshop.

  - Det var super nemt at skifte til SmartWeb fra min tidligere udbyder.

  - Kundeservice er enormt søde og er altid klar til at hjælpe.

  - SmartWebs system er nemmere at bruge end systemer jeg har prøvet tidligere!

  Jeg kan kun anbefale SmartWebs system. Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal vælge, når man ikke er så teknisk anlagt og for mig var SmartWeb det helt rigtige valg. 

  ​​​​​​​Hanne Maibom - MilleM.dk

 • Anodyne.dk

  Selv uden teknisk baggrund er SmartWeb super nemt at bruge. Vi opdaterer og foretager selv rettelser. Det siger meget om SmartWeb at selvom vi sælger for +5 millioner om måneden, har vi stadigvæk ikke har brug for en webudvikler – vi kan stadig klare det hele selv.    
  Vi valgte SmartWeb fordi vi vidste vi ville få et driftssikker og godt system, så vi i stedet kunne fokusere på markedsføringen og få solgt produkter. 

  Kenneth Avnsted - anodyne.dk
 • Grevernes Golfshop

  SmartWeb har et enormt dygtigt supportteam! Jeg skulle åbne en webshop og tog derfor kontakt til SmartWeb. Deres supportteam har igennem hele forløbet givet en fantastisk service. SmartWeb har været nemme at samarbejde med og deres medarbejdere er enormt kompetente. De tager deres opgaver seriøst, og de var altid villige til at hjælpe os. Jeg ville til hver en tid vælge SmartWeb!

  ​​​​​​​Rikke Greve - GrevernesGolfshop.dk


 • Oneshopping

  SmartWeb ER et smart system! Det er et fedt webshopsystem som giver rigtig mange muligheder. Vi har efterhånden prøvet flere forskellige platforme, og vi har på intet tidspunkt fortrudt, at valget er endt på SmartWeb. Vi har det sidste år udviklet vores webshop, og i dag ser den både professionel og indbydende ud. Det skyldes SmartWebs lækre system, som gav os muligheden for at designe vores shop efter vores behov. Ting som ordrehåndtering og den generelle back-end styring er enkel, og der bliver ofte tilføjet opgraderinger og nyheder til systemet. Man føler virkelig at der sker noget! Kundeservicen er fantastisk. De er venlige, behjælpelige og altid til at få fat på!

  Hvis du vil vælge smart første gang - så vælg en SmartWeb løsning.

  ​​​​​​​Lasse Siig - Oneshopping.dk • Soundstore XL

  Kun professionel service. Hos SoundStoreXL har vi en komplet løsning hos SmartWeb. Vi er yderst tilfredse med systemet. Reaktionstiden på nye opdateringer, features og support lever op til vores krav som en stor virksomhed. SmartWeb er hurtige og innovative i forhold til teknologier, priser og leveringstider for special programmering. Dette gør SmartWeb konkurrencedytige. Derudover har de en åben og lyttende tilgang til vores behov. Vi vil blive ved med at benytte SmartWeb som udbyder for vores virksomheder. Godt gået!

  Palle Bertelsen - Soundstorexl.com

 • Viola Sky

  Brugervenlighed, internationalt og fremtidssikret. Vi hos Viola Sky har prøvet os igennem flere systemer, og valget er faldet på SmartWeb. Vi er blevet en masse erfaring rigere, og vil helt sikkert benytte SmartWeb i mange år fremover. SmartWeb er meget brugervenligt, og ikke kun for udviklere og nørder. Fordi der er fantastisk support, grundige manualer og logisk opbygning af system, er SmartWeb for alle. Noget som vi bruger hos Viola Sky, og ikke kunne finde i mange andre systemer er flere valutaer og flere sprog. Derudover har vi en løsning som er tilpasset til mobil, samt optimeret til SEO.Det er en stor fornøjelse at være kunde hos SmartWeb. Vi vil på det varmeste anbefale SmartWeb.

  Sonja Christensen - ViolaSky.dk

 • Loppetjansen

  Et nemt og innovativt webshopsystem. Det er en rigtig godt og nemt system at arbejde i.
  Kunden er altid i fokus, og SmartWeb udvikler hele tiden deres system. På den måde behøver man ikke bruge ressourcer på at skifte webshop senere, den er nemlig altid opdateret. De yder en god service, og er hurtige til at besvare henvendelser.
  Min webshopløsning er integreret med Ajour.dk, og det hele spiller godt sammen, da jeg også har en fysisk butik.  Med Ajour.dk integrationen skal jeg kun oprette varer ét sted, og lageret er altid opdateret både på min webshop og i den fysiske butik. Det er tidsbesparende.

  ​​​​​​​Stine Knudsen - Loppetjansen.dk

 • Lucléon

  SmartWeb er helt i top! Jeg har efterhånden prøvet en masse forskellige webshopudbydere, designere osv. og SmartWeb har uden tvivl været én af de bedste. Vi har skiftet udbyder mange gange, og hver gang vi skulle starte en nyt projekt valgte vi en ny udbyder, da vi aldrig var tilfredse.
  Nu har vi endelig fundet et sted, hvor vi har lyst til at blive. Hos SmartWeb får man en god service og support, og de opgaver de lavede for os blev klaret til et 12 tal og det blev lavet inden for den aftalte deadline. Det er nogle søde og rare mennesker hos SmartWeb.
  Vi har en standard webshop med et meget unikt design hos dem og bruger desuden e-conomic integration.

  Sebastian Petersen - Lucléon.dk
 • Petitangel.dk

  SmartWeb ganske enkelt ikke er særlig dyrt, og så kan deres support svare på nærmest alt. Derudover elsker jeg, at det tog mig SÅ kort tid at starte det op. Med de andre løsninger vi har prøvet, udnyttede jeg hele den 30 dages demo periode, og jeg kom ikke særlig langt. At jeg kunne lave shoppen færdig på én dag i SmartWeb er jo fantastisk :)

  Helena - Petitangel.dk

 • Skibutikken.dk

  Hele flytteprocessen gik super nemt. Vi meddelte egentlig bare til SmartWeb at vi gerne ville flyttes over i det setup vi havde lavet under prøveperioden, og så blev vi flyttet over i den løsning. Det er klart blevet nemmere at drive webshop efter at vi er skiftet til SmartWeb. SmartWeb er et meget brugervenligt system, som har givet os langt flere muligheder end vi havde tidligere.

  Jesper Laursen - skibutikken.dk

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!