Addwish til din webshop

Tilpas dit indhold til hver enkelt kunde og sælg mere

Sådan fungerer Addwish integrationen

Med Addwish integrationen er det nemt at få optimeret personaliseringen af din webshop, så dine kunder ekspoeneres for præcist det indhold, de efterspørger. Addwish står for implementeringen af og varetager efterfølgende personaliseringen af din webshop, så du kan fokusere 100% på dit salg.

 

Addwish indeholder en række funktioner, der alle målretter dit indhold til den enkelte kunde med henblik på at optimere købsprocessen og booste dit salg. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte funktioner:

Intelligente produktanbefalinger

Med intelligente produktanbefalinger kan du målrette dine produkter til den enkelte kunde, hvad enten det drejer sig om dine forsideprodukter eller produkter i kategori, kurv eller varekort. Addwish foretager automatisk produktanbefalingerne baseret på den enkelte kundes købs- og adfærdsmønstre, så du behøver ikke at løfte en finger.

Målrettede bannerreklamer

Med målrettede bannerreklamer kan du anvende retargeting i overensstemmelse med dit design og dine ønskede specifikationer. Du har desuden mulighed for at eksponere dine kunder for brugertilpassede bannerreklamer, der matcher den enkeltes søgninger og adfærd.   

Ønskeliste

Med ønskelistefunktionen kan dine kunder nemt tilføje produkter til deres personlige lister over favoritprodukter, ønsker og produkter til prisobservation. Efter at have færdiggjort ønskelisten kan de uden problemer dele denne med venner og familie, hvilket er smart i forbindelse med koordinering af gaveønsker.

Avanceret søgefunktion

Med den avancerede søgefunktion foretages en live search, så snart dine kunder begynder indtastningen af et hvilket som helst produktnavn. Det betyder i praksis, at kunden visuelt præsenteres for det ønskede produkt og en række lignende produkter, hvilket medfører, at kunden ikke videresendes til en resultatside. Søgefunktionen retter desuden eventuelle stavefejl helt automatisk, hvilket øger dine chancer for at præcisere søgningen og vise relevante søgeresultater på din webshop.

Personaliserede nyhedsbreve

Med addwish har du mulighed for at implementere målrettede produktanbefalinger i dine nyhedsbreve, så dine kunder modtager en nyhedsmail af højeste relevans. Det er nemt at tilpasse dit design til nyhedsbrevene, og du kan uden problemer anvende personalisering af disse hos din nuværende nyhedsbrevsudbyder.

Abandoned cart

Med abandoned cart kan du vække dine kunders interesse på ny ved brug af automatiske e-mails. Forlader dine kunder indkøbskurven uden at gennemføre et køb, vil funktionen helt automatisk sende en e-mail med målrettet indhold for at minde dem om, hvad de går glip af. Læs vores anbefalinger til Forladt kurv.

Sådan kommer du i gang

Nedenstående guide viser dig hvordan, du opsætter Addwish på din webshop.

 1. Først skal du tilmelde dig Addwish på: http://business.addwish.com/
   
 2. Du logger ind i SmartWeb > klikker på Moduler i venstre side > klikker på Addwish.
   
 3. Har du ikke en Addwish konto, så klikker du på banneret og følger guiden. Kontoen er gratis.
   
 4. Når du har fået oprettet en Addwish konto, så indtaster du dit Addwish id i feltet under banneret. Der står også her, hvor du finder dit Addwish id. Du klikker gem.
   
 5. Du skal nu følge guiden som er beskrevet her i panelet.
   
 6. Addwish er nu sat op og kører på din webshop. Det vil i 1. omgang udelukkende være ønskeliste funktionen, indtil du opretter et abonnement hos Addwish.

 

Bemærk at der kan gå op til 24 timer efter du har aktiveret Addwish hos SmartWeb, til ønskelisten er fungerende på din webshop.

 

Support

SmartWeb supporterer ikke denne integration - men det gør Addwish.

Yderligere information om integrationen: www.addwish.com 

Udgivet af:
Addwish

Pris:
Addwish

Support:
Addwish

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!