Hornvarefabrikken

Hornvarefabrikken er en dansk familieejet virksomhed med stor lidenskab for hornvareprodukter og ægte håndværk.

Den brændende passion for dansk design og kvalitet gjorde det til at naturligt valg at starte en webshop i SmartWeb.

Besøg deres netbutik her:
www.hornvarefabrikken.dk

Mød nogle af vores kunder

1.600+ webshops har valgt SmartWeb. Fra små iværksættervirksomheder til store brands. SmartWeb passer til din forretning.
 

HVAD SIGER VORES KUNDER?

SmartWeb har mange glade kunder. Hør deres mening om SmartWeb her.

Hornvarefabrikken.dk

Hornvarefabrikken.dk

SmartWeb lever op til navnet, for det er super nemt og smart at komme i gang med en SmartWeb-løsning. Det gælder både den daglige håndtering, diverse integrationer samt import/eksport af kunder og produkter. Særligt glade har vi været for Femkantet, som flyttede vores site fra en anden udbyder til SmartWeb og satte siden op, så vi kunne komme i luften med vores nye site på rekordtid. 

Sara Brunn Buch, Hornvarefabrikken.dk

MilleM

MilleM

SmartWeb er nemt at bruge og det fungerer! Kundeservice er enormt søde og er altid klar til at hjælpe.

Jeg kan kun anbefale SmartWebs system. Det kan nogle gange være svært at vide, hvad man skal vælge, når man ikke er så teknisk anlagt og for mig var SmartWeb det helt rigtige valg. 

​​​​​​​Hanne Maibom - MilleM.dk

Oneshopping<br>

Oneshopping

Vi har det sidste år udviklet vores webshop, og i dag ser den både professionel og indbydende ud. Det skyldes SmartWebs lækre system, som gav os muligheden for at designe vores shop efter vores behov. Man føler virkelig at der sker noget! Kundeservicen er fantastisk. De er venlige, behjælpelige og altid til at få fat på!

Hvis du vil vælge smart første gang - så vælg en SmartWeb løsning.

​​​​​​​Lasse Siig - Oneshopping.dk

Grevernes Golfshop

Grevernes Golfshop

SmartWeb har et enormt dygtigt supportteam! Jeg skulle åbne en webshop og tog derfor kontakt til SmartWeb. Deres supportteam har igennem hele forløbet givet en fantastisk service. SmartWeb har været nemme at samarbejde med og deres medarbejdere er enormt kompetente. De tager deres opgaver seriøst, og de var altid villige til at hjælpe os. Jeg ville til hver en tid vælge SmartWeb!

Rikke Greve - GrevernesGolfshop.dk

Petitangel.dk<br>

Petitangel.dk

SmartWeb ganske enkelt ikke er særlig dyrt, og så kan deres support svare på nærmest alt. Derudover elsker jeg, at det tog mig SÅ kort tid at starte det op. Med de andre løsninger vi har prøvet, udnyttede jeg hele den 30 dages demo periode, og jeg kom ikke særlig langt. At jeg kunne lave shoppen færdig på én dag i SmartWeb er jo fantastisk :)

Helena - Petitangel.dk

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!