Hvad skal du bruge for at komme igang med Google Shopping?

For at komme i gang med Google Shopping kræver det helt essentielt to ting: et ‘produktfeed’ og en Google AdWords konto
 

Hvad er et produktfeed / prisindeks?

Et produktfeed er et stykke meget lang kode med alle informationer (varenr., links, pris og meget mere) omkring produkter kun baseret på tekst. På dansk er det egentligt bare et katalog over alle produkter på din hjemmeside, som er let-læseligt for Google.
 

Det smarte ved et produktfeed er at Google kan se alle oplysninger omkring dine produkter, men vise dem på en flot måde i deres system. Det betyder også, at hver gang du opdaterer dine produkter på din webshop, så bliver informationen automatisk sendt videre til Google, uden at du skal røre en finger. Dine annoncer er derfor altid dynamiske og opdateret - det hele kan kun lade sig gøre pga. disse ‘produktfeeds.

 

I SmartWeb har vi gjort disse produktfeeds tilgængelige for dig, så du er klar til at komme i gang med Google Shopping. 
 

Hvad er en Google AdWords konto?

En Google AdWords konto er til alle mulige forskellige annonceringsmuligheder inden for Google’s annoncerings-univers. Det kan være tekstannoncerne, som du også ser i søgemaskinen. Det kan være YouTube reklamefilm eller de grafiske banner-annoncerne du ser på rigtigt mange hjemmesider. Sidst men ikke mindst, kan det selvfølgelig også være til Google Shopping annoncer.

 

Google AdWords kontoen er egentligt bare et stort program, hvor du samler al din annoncering hos Google på en brugervenlig måde.

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!