Hvad koster Google Shopping?

Der er to forskellige ting, som man skal forholde sig til ift. annoncering med Google Shopping. Der er nemlig en opsætning af Google Shopping, som kan være ret kompleks, medmindre man har erfaring med dette fra tidligere - og derudover, så vil der også være nogle kroner og øre, som skal bruges på annoncering til Google.

 

Først og fremmest skal Google Shopping sættes op. Hvis du ikke har erfaring med at opsætte Google Shopping, kan du med fordel overveje at for hjælp af et bereau til opsætningen.

 

 

Derudover, så skal Google også have penge for at vise dine annoncer, når det hele er blevet sat op. Dette kan variere utrolig meget fra branche til branche - meget afhængig af efterspørgslen og konkurrencen på dit produkt. Foreslået budget pr. måned til Google vil starte på 1.500 kr. og opefter.

 

Det vigtige at vide omkring budgettet til Google er, at der ingen binding er på denne. Så hvis du finder ud af, at det ikke giver dine penge tilbage med en god avance, så kan du stoppe betalingen fra dag til dag. Det samme gælder, hvis du - omvendt - kan se, at det går rigtigt godt; så kan du skrue op for budgettet, så flere mennesker også ser dine annoncer; eller at du får en lidt mere prominent position ift. dine konkurrenter.

 

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!