Facebook Shopping

Sælg dine produkter via Facebook Shopping

Facebooks dynamiske annoncer

Med dynamiske annoncer får du mulighed for at oprette relevante og tidsbestemte annoncer på Facebook ud fra de produkter, folk har besøgt på din webshop. Med denne form for annoncering kan du også vise relevante produkter fra dit katalog til personer, der ikke har besøgt din webshop. 

 

Facebook opretter annoncerne for dig og gør dem personlige for hver enkelt af dine kunder. Dynamiske annoncer er rigtig gode til at vise folk annoncer for produkter, som de er interesserede i. På den måde kan du øge sandsynligheden for, at de foretager et køb på din webshop.

 

Sådan fungerer integrationen

Integrationen virker ved, at du overfører dit produktkatalog til Facebook. Dit produktkatalog er en fil, der indeholder en liste over alle de produkter, du vil annoncere for. Kataloget indeholder en beskrivelse af hvert enkelt produkt med et id, navn, kategori, tilgængelighed, webadresse til produktet og billedet.

 

Hvis du allerede har oprettet annoncer for dit produktkatalog på andre platforme, kan du bruge det samme katalog. Det kaldes også et produktfeed og skal overføres til Facebook.

 

Facebook-pixlen skal du tilføje på din webshop for, at Facebook kan spore, hvilke produkter folk ser, føjer til deres indkøbskurv og køber. For at vise dine kunder relevante annoncer, sammenligner Facebook de produkter, som folk interagerer med, med produkterne i dit produktkatalog. 

 

Læs vores guide om Facebook Shopping

Gå til guiden om Facebook Shopping

 

Vi kan også gøre det for dig?

Har du brug for hjælp til at komme i gang med Facebooks dynamiske annoncer, så hiv fat i vores samarbejdspartnere, der er eksperter i online marketing. De kan let som en leg hjælpe dig med opsætningen af Facebook Shopping på din webshop. Læs mere her.

Sådan kommer du videre:

Har du teknisk snilde, så følg guiden her: 

1. Du skal indsætte dit produktfeed i Facebook Business Manager. Se video om, hvordan du gør her.
2. Du skal opsætte en Facebook Marketing Widget op i SmartWeb. Du kan læse, hvordan du gør dette i vores manual. Du skal være opmærksom på, at denne opsætning kræver noget kendskab til kode. Læs Manualen her.

 

Har du ikke teknisk snilde?

Kontakt vores samarbejdspartnere, der er eksperter i online marketing. De kan let som en leg kan opsætte Facebook Shopping på din webshop. Kontakt dem her. 

 

Hjælp 

Hvis du vil vide mere eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig med glæde videre. 

Udgivet af:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!