Brug for hjælp til online markedsføring?

 

Online markedsføring til din webshop

I SmartWeb har vi stillet alle muligheder til din rådighed, så du kan oprette dine produkter på Facebook, Google, DBA, PriceRunner og andre annonceringskanaler. Du kan vælge at gøre det selv, eller vi kan hjælpe dig med markedsføringen af din webshop.

 

Vi ved, du har travlt i hverdagen med alle dine opgaver, og det kan være svært at få tid til det hele. Derfor har vi indgået et samarbejde med online marketingeksperterne fra Webbler for at tilbyde dig hjælp til din online markedsføring. Vi har lavet en række specialaftaler, så du nemt og billigt kan få adgang til eksperthjælp inden for online markedsføring af din webshop.

 

Fælles for nedenstående produkter er, at de er de lavthængende frugter indenfor digital markedsføring og vil være det bedste og billigste sted at starte i 99% af alle tilfælde.

Hør Interview med Frederik fra Webbler omkring online markedsføring med lavt budget

 

 

Google shopping

Google Shopping - også kaldt ‘Product Listing Ads’ - er en del af Google ‘AdWords’ og er det absolut bedste værktøj til at komme i gang med online markedsføring for din webshop.

Denne annoncetype fra Google har ét enkelt mål; at vise dine produkter frem (med billede og pris), når folk søger efter det i Google’s søgemaskine.

 

Hvis du søger på Google efter røde gummistøvler, så vil der komme billeder med i søgningen enten over de andre søgeresultater eller ved siden af. Derudover er der også kommet en fane med “Shopping”, hvor dine produkter ville blive vist.

 

Her fanger du mennesker, der aktivt søger efter et produkt, som du har på din webshop. Altså; du rammer kun dem, som er interesseret i at se nogle af dine produkter. Det er dog ikke alle, der køber, når de ser et produkt første gang, og derfor har denne annonceringstype en god synergi med Facebook Shopping.

 

Få hjælp med opsætning af Google shopping på din webshop: 

Opsætningspris: 3.000 kr. pr. markedsplads (engangsydelse)

 

Hvad får du for dine penge?

I de 3.000 kr. til Webbler vil du få det hele sat op fra start til slut. Det inkluderer:

●Opsætning af Google AdWords konto (inkl. produktfeedet)

●Opsætning af annoncer

●Sparring omkring budget til Google
 

I budgettet til Google får du trafik til din webshop, som er relevant. Du betaler først, når en kunde går videre til din webshop, for at kigge på dit produkt - ikke før. Prisen for et klik kan variere utrolig meget. Det kan være helt ned under en krone op til over 50 kr. Det kommer meget an på konkurrencen og priserne.

 

Det vigtige at vide omkring budgettet til Google er at der ingen binding er på denne. Så hvis du finder ud af at det ikke giver dine penge tilbage med en god avance, så kan du stoppe betalingen fra dag til dag. Det samme gælder, hvis du - omvendt - kan se at det går rigtigt godt; så kan du skrue op for budgettet, så flere mennesker også ser dine annoncer; eller at du får en lidt mere prominent position ift. dine konkurrenter.

 

Bestil nu

 

Månedlig budget direkte til Google ligger fra 1000-1500 kr. og opefter - meget afhængig af udvalg og efterspørgsel på dine produkter

Facebook shopping

Facebook Shopping - også kaldt ‘Dynamic Product Ads (DPA) - er Facebooks mest kraftfulde og billigste annonceringsværktøj til webshops. Denne annonceringstype fra Facebook gør, at du kan vise dine kunder dine produkter dynamisk, hvis de tidligere har besøgt dem.

 

 Hvis du besøger en webshop og kigger på en E-bound T-shirt, så vil den pågældende webshop kunne vise dig lige præcis den T-shirt fra E-bound, som du havde været inde og kigge på.

 

De ville ramme dig med et produkt, som du har været inde og udvise en interesse for og dermed har en høj relevans og potentiale for at købe. Denne form for annoncering har en rigtig god synergi med Google Shopping; du følger op på dem, som har kigget på netop dine produkter.

 

Få hjælp med opsætning af Facebook shopping på din webshop:

Opsætningspris: 3.000 kr. pr. markedsplads (engangsydelse)

 

Hvad får du for dine penge?

I de 3.000 kr. til Webbler vil du få det hele sat op fra start til slut. Det inkluderer:

●Opsætning af Facebook Business Manager og alt herunder (inkl. produktfeedet)

●Opsætning af annoncerne

●Sparring omkring budget til Facebook

 

I budgettet til Facebook får du trafik og visninger til din webshop til de kunder, som tidligere har været inde og kigge på produkter på lige præcis din webshop. Budgettet til Facebook varierer alt efter, hvor stor din webshop er, men vil oftest være en relativ lille udgift i forhold til potentialet.

 

Det er også vigtigt at vide, at dette ikke er bindende, og du kan på hvilket som helst tidspunkt skrue op og ned for dit budget på Facebook. Så hvis du er inde i en god stime, og du har for travlt, så kan du skrue ned for budgettet - og omvendt, hvis du føler du har en masse trafik, du skal have fulgt op på. Du kan også lukke helt ned for det, hvis du ikke føler det giver noget.

 

Bestil nu

 

Estimeret månedlig budget direkte til Facebook ligger mellem 500-1500 kr.

 


Alle priser er ekskl. moms (DKK)

Vil du vide mere om Google Shopping og Facebook Shopping?

 

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!