Google Shopping

Sælg dine produkter via Google Shopping

Google Shopping annoncer

Google Shopping er de produktannoncer, som dukker op når du søger på Google. Annoncerne består af et billede af produktet, titlen på produktet og produktets pris. Du kan primært annoncere fysiske produkter, og derfor er Google Shopping en rigtig god annonceringskanal for din webshop.

Ved at bruge Google Shopping når dine annoncer ud til en målgruppe som selv opsøger netop den type produkt, du sælger i din webshop. Google Shopping er derfor en god annonceringplatform at komme ud til potentielle kunder på. 

 

 

Sådan fungerer integrationen

Integrationen fungerer ved at du igennem et "prisindeks" overfører dit produktkatalog til Google Shopping. Dit produktkatalog består af en liste over alle de produkter du ønsker at annoncere samt en beskrivelse af det enkelte produkt. Beskrivelsen indeholder et navn, kategori, et id ,tilgængelighed, web adresse til produktet og et billede af produktet. Hver gang du opdaterer dine produkter på din webshop, bliver den 'opdaterede information' automatisk sendt til Google, så dine annoncer altid er opdaterede. I SmartWeb har vi gjort dine produktkataloger nemt tilgængelige, så du nemt og hurtigt kan komme i gang med at annoncere dine produkter ved hjælp af Google Shopping.

Læs vores guide om Google Shopping

Gå til guiden om Google Shopping

 

Vi kan også gøre det for dig?

Har du brug for hjælp til at komme i gang med Google Shopping annoncer, så hiv fat i vores samarbejdspartnere, der er eksperter i online marketing. De kan let som en leg hjælpe dig med opsætningen af Google Shopping på din webshop. Læs mere her.

Sådan kommer du videre:

 

Det kræver to ting at komme i gang med Google Shopping:

1. Først og fremmest skal du have oprettet en Google AdWords konto hos Google. Læs mere om Google AdWords.

2. Du skal opsætte et Google Shopping feed (et prisindeks) i din webshop. Det er slet ikke så svært osm det lyder! I vores manual læse hvordan du opsætter din webshop til et prisindeks. Læs manualen her.

 

Vil du gerne have lidt starthjælp til Google shopping?

Kontakt vores samarbejdspartnere, der er eksperter i online marketing. De kan hjælpe dig med at opsætte Google Shopping på din webshop, og hjælpe dig med at komme i gang med annonceringen. Kontakt dem her.

 

Hjælp 

Hvis du vil vide mere eller har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig med glæde videre. 

Udgivet af:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!