Blog

Blog

Fordele ved Responsive Web Design

oprettet d. under Trends og inspiration | Antal Læsninger: 4714

Fordele ved Responsive Web Design

Ubesværet brugervenlig på alle platforme

Responsive Web Design er hovedsageligt skabt for at øge brugervenligheden på tværs af enheder og platforme. Websitet fremstår flot og ubesværet på forskellige skærme, og dit dynamiske indhold tilpasser sig, hvad enten siden vises i portræt eller landskab. Layoutet vil automatisk tilpasse sig, rotere, skalere og skifte plads. Et responsive design leverer på den måde en øget brugervenlighed, som i sidste ende vil føre til en forbedret brugeroplevelse.
 
Læs mere om Responsive Web Design her.

Nem vedligeholdelse

Mobile websites, tablet websites og desktop websites. Ja, der er mange muligheder - og det er ikke omkostningsfrit at drive tre websites, hverken i udvikling eller vedligeholdelse. Med et responsive design sikrer du dig nem og ubesværet vedligeholdelse af dit website, tilpasset til alle enheder gennem en enkel content management platform. I det lange løb vil det både være tidsbesparende, og ikke mindst vil det være frigørende for de mange hovedpiner, der kan opstå i forbindelse med driften af flere versioner af det samme website.
 
Læs mere om vigtigheden at kunne navigere uhindret på tværs af flere platforme her.

Forbedret SEO

SEO fordelen ved et responsive design er et faktum. Du skal nemlig kun optimere dit content til ét link, og url strukturen er den samme for alle enheder. Med flere versioner af samme site – f.eks. et mobil site og et desktop site – skal man arbejde meget med canonical links opsætning på sit mobil site. Desuden kan hele sharing delen med linkbuilding skabe rod i din primære SEO strategi, hvis du skal jonglere med flere versioner af samme site.

Øget konverteringer

I dag bruger op mod 40-50 % af de besøgende tablets. Det er derfor uhyre vigtigt, at oplevelsen for disse besøgende er optimal, så du sikrer dig de bedste betingelser for at skabe et køb. Med et Responsive Web design, sikrer du netop, at alle knapper, input felter m.m. er i den korrekte størrelse, så brugerne kan indtaste deres informationer, og selve købsfasen er simpel og lige til. Derudover vil dine handels- og leveringsbetingelser fremstå nemt læsbare.

Hvad er mulighederne med et Responsive Web Design?

Mulighederne er mange. Ofte rettes der primært fokus mod den traditionelle kanal, som et website oprindeligt var skabt til at åbne op for – nemt direkte salg online. Men med et Responsive Web Design kan du eksempelvis benytte en tablet i din butik som POS (Point of Sales) system. Man kunne også forestille sig, at ordrebehandling bliver mere ligetil, da man ikke længere behøver at printe sine pakkelister ud, men i stedet kan håndtere alt digitalt. Dit salg til B2B ville formentlig også kunne optimeres samt gøres nemmere og hurtigere for dine kunder – med et responsive design kan dine kunder nemlig købe direkte fra deres mobil, mens de står på lageret. Det er dermed slut med nedskrevne sedler, som de skal holde styr på. Med andre bliver det blot et spørgsmål om at smide ordrer i kurven eller i ønskelisten til senere. Effektivt og nemt!
 
Ovenstående er blot nogle få eksempler på de muligheder, der følger med en responsive tilgang til de digitale medier.
 
Læs mere om, hvordan du selv tester dit responsive design her.
 
Se denne video, hvis du vil se, hvordan det responsive design viser indhold som billeder og tekst. 


Michael Rachlitz fra www.ourlaborisjoy.com

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!