Blog

Blog

Altileg.dk: Om at bruge vores fragtløsning med CoolRunner

oprettet d. under Trends og inspiration | Antal Læsninger: 3079

Altileg.dk: Om at bruge vores fragtløsning med CoolRunner

I Smartweb arbejder vi hele tiden på at gøre det lettere for vores kunder at drive en webshop. En af de ting vi har lagt mærke til er, at det er en længere proces at skulle håndtere fragt som webshopejer. Man skal ofte logge ind i flere forskellige fragtsystemer for at kunne booke fragten og se priserne. Vi tænkte at man måtte kunne gøre denne proces nemmere og hurtigere. Det resulterede i vores fragtløsning med CoolRunner.

Jeg har snakket med Nickolai fra altilig.dk om hvad de synes om vores nye fragtløsning med CoolRunner. 

Besøg alitileg.dk her og se deres webshop.

 

Hvordan kommer man i gang?

Hvordan kom du i gang med hele processen?

Vi havde hørt om CoolRunner i medierne. Vi synes det var rigtig smart at man havde flere muligheder i forhold til fragt. Både med leverandører men også leverings og afhentningssteder. Da i så lavede en integration til CoolRunner var vi ikke i tvivl om at vi skulle prøve det. 

Du kan læse mere om fragtløsningen her.

 

Har fragtløsningen med CoolRunner gjort fragtprocessen nemmere for jer?

Det har bestemt gjort det nemmere for os at behandle ordre. Før skulle vi igennem en helt masse trin før vi kunne afsende ordren. Nu tager det os kun to klik, og så er alt ordnet. Det hele sker automatisk, selv betalingen. Vi undgår altså en masse bøvl og kan hurtigt få afsluttet vores ordre. 

 

Er det svært at komme i gang med fragtløsningen?

Nej fragtløsningen er nem at bruge, og det er meget lige til hvordan man gennemfører en forsendelse. Det har vi slet ikke oplevet nogle problemer med. Hele integrationen er super godt lavet, så man er aldrig i tvivl om hvad man skal gøre. Det er bare så super nemt. 

 

Videoen her viser dig hvor nemt det egentlig er at lave en forsendelse:

 

Har du nogle gode råd til nye webshopejere som overvejer at bruge vores fragtløsning med CoolRunner?

En ting vi lærte var at det er en god idé at  have indtastet vægt på sine produkter. Ellers skal man til at gøre det manuelt hver gang inde i CoolRunner i stedet. Man sparer lidt tid på hver forsendelse ved at have indtastet vægten i forvejen.  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!