Blog

Blog

Ny fragtløsning med CoolRunner

oprettet d. under Nyt i SmartWeb | Antal Læsninger: 14457

Ny fragtløsning med CoolRunner

Fragtløsning med CoolRunner

I Smartweb arbejder vi hele tiden på at gøre det lettere for vores kunder at drive en webshop. En af de ting vi har lagt mærke til er, at det er en længere proces at skulle håndtere fragt som webshopejer. Man skal ofte logge ind i flere forskellige fragtsystemer for at kunne booke fragten og se priserne. Vi tænkte at man måtte kunne gøre denne proces nemmere og hurtigere. Det resulterede i vores fragtløsning med CoolRunner.

Hvad er CoolRunner?

CoolRunner er et fragtsystem som finder den hurtigste og billigste måde at levere din pakkepost på. De sørger for den bedste pris hos de bedste leverandører. På nuværende tidspunkt kan CoolRunner hjælpe med pakker op til 20 kg og kan sendes med enten DAO eller DPD på alle ugens dage. Med mere end 3200 ind- og udleveringssteder er det Danmarks største posthus, og der er derfor stor mulighed for at nå ud til mange kunder med dine pakker. 

Coolrunner integrationen:

Ved mange fragtløsninger skal man logge ind i deres system for at kunne booke fragt og se deres priser. Det betyder, at man hurtigt kommer til at skulle logge ind i en masse forskellige systemer, når man skal sende sine pakker. Fragtløsningen med CoolRunner gør hele fragtprocessen lettere, hurtigere og billigere.

 

Så nemt er det:

I stedet for at have en række forskellige eksterne systemer som man skal booke fragt igennem, kan man nu gøre det direkte i SmartWeb systemet.  Det betyder at du med meget få klik hurtigt kan få booket dine forsendelser, mens du alligevel er inde i SmartWeb administrationen. 

 

Alt man skal gøre er at følge tre enkle trin:

Step 1:

Hvis du ikke allerede har en gratis konto hos CoolRunner kan du operette en, inde i din SmartWeb webshop. Hvis du allerede har en CoolRunner konto kan den sagtens forbindes med din webshop.

Det gør du i SmartWeb administrationen under: Webshop > Ordrer > Book forsendelse

 

Step 2:

Du kan i nedenstående video se, hvor nemt det egentlig er at lave en forsendelse:

 

 

Step 3:

Alt du skal gøre herefter er at printe dit pakkelabel ud, og aflevere dine pakker til forsendelse. 

 

Fordele ved CoolRunner fragtløsningen i SmartWeb:

 

Det er nemmere:

At kunne booke din fragt direkte i din SmartWeb webshop gør fragtprocessen meget lettere for dig. Det er meget nemmere at håndtere din fragt i SmartWeb end at logge ind i hver enkelt fragtleverandørs system og booke dine forsendelser der.

 

Supporten samlet ét sted:

Har du spørgsmål vedrørende fragtløsningen med CoolRunner skal du henvende dig til SmartWeb. At have supporten samlet et sted, gør det både nemmere og hurtigere at få svar på de spørgsmål du nu måtte have.

 

Priser:

Gennem CoolRunner har du mulighed for at lave store besparelser på forsendelser af pakker. Du kan altid se priserne for forsendelsen direkte i din SmartWeb webshop.  Da CoolRunner forhandler priserne med leverandørerne, sikrer de altid lave priser på forsendelserne. 

 

Flere muligheder:

Gennem CoolRunner får du muligheden for at sende dine pakker med både DAO og DPD. Bredden i din levering er vigtig for succesen på din webshop. Jo flere du kan nå ud til, jo flere potentielle kunder har du.

 

Hvis du er blevet endnu mere nysgerrig kan du læse mere om integrationen her.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!