Blog

Blog

Webshop og fysisk butik på samme tid

oprettet d. under Salg og markedsføring | Antal Læsninger: 6192

Webshop og fysisk butik på samme tid
I dag er det mere og mere almindeligt at drive webshop side om side med en fysisk butik. Har man mulighed for at kombinere de to forretningsformer, giver det heller ikke mening at begrænse sig til én af delene.
 

Kombinér webshop og fysisk butik

En webshop kan nogle helt andre ting end en fysisk butik – og omvendt. Sammen spiller de dog rigtig godt sammen. Af erfaring ved vi også, at flere har en fysisk butik med et kasseapparat, samtidig med de har deres webshop. Det fungerer også rigtig fint, og er det er der intet galt i. Men jeg vil gerne benytte lejligheden til at fortælle, at det faktisk kan gøres lidt smartere.
 

Lagerstyring, webshop og kasseløsning

Nogle af jer har måske hørt om et såkaldt POS kasseapparat/system. Det står for det mundrette ord Point of Sale. Et POS kasseapparat er ikke et kasseapparat, som vi kender det i normal forstand. Det er snarere et kassesystem. Kassen har bl.a. indbygget lagerstyring, som kan kobles sammen med din webshop. På den måde sikrer du, at du ikke sælger den samme vare i butikken og på webshoppen på samme tid, og derfor må skuffe en af dine kunder. For hvem ønsker dog det?

Det smarte er, at kassen trækker produktet ud fra lageret, både når du sælger fra webshoppen eller fra den fysiske butik. Dermed slipper du for selv at skulle gå ind manuelt og holde styr på dine lagertal.
 

Økonomistyring og lettere administration

Kassen kan også integreres med e-conomic, som flere af SmartWebs kunder f.eks. benytter. Til de af jer, der ikke har hørt om navnet før, er det et regnskabsprogram. E-conomic kan allerede nu benyttes sammen med SmartWeb og jeres webshop, så den trækker de præcise salgstal fra webshoppen, hvilket gør regnskabsklargøring en hel del nemmere. Herudover kan programmet også integreres til kasseapparatet, så dit lagerantal automatisk bliver trukket efter salg, både fra webshop og fysisk butik.

På den måde kan man sige, at POS kassesystemet går ind og effektiviserer administrationsdelen. I sidste ende giver det dig mere tid til at videreudvikle din webshop og din fysiske butik.
 

POS kasseapparat integreret med Smartweb

Det er ikke alle forhandlere af POS kassesystemerne, der kan integreres med SmartWeb. Hos iAdvice har vi et længerevarende samarbejde med SmartWeb, hvor vi har har stået for at udarbejde hele integrationen med SmartWeb. Flere af SmartWebs kunder benytter allerede i dag kasseapparatet, og de opnår således fordelene ved kasseintegrationen.

Kunne et POS apparat have interesse, kan I læse mere på iAdvice.dk eller på vores underside om POS kasseapparater.
 

Kommentar(er) 1

  • Leyla Gransell
    Leyla Gransellhttp://www.yoga.dk

    Hej Vi er på udkig efter en webshop som kan det ovenstående som i har skrevet: http://www.smartweb.dk/blog/61-webshop-og-fysisk-butik-paa-samme-tid/ Kan i ringe mig op så vi kan vi tale mere om det? tlf: 33 34 35 36 Venlig hilsen Leyla Skandinavisk Yoga og Meditationsskole

    Svar

Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!