e-conomic integration til din webshop

Få fuld integration til e-conomic for 139,-/mdr. Ubegrænset antal ordrer.

 

I samarbejde med kunder, bogførings- og revisionsvirksomheder har SmartWeb udviklet den optimale integration til økonomisystemet e-conomic. Integrationen sætter den digitale købmand i stand til lettere at drive sin webshop og spare tid ved at koble SmartWeb og e-conomic sammen.


 

Sådan fungerer integrationen

Efter den simple opsætning af e-conomic integrationen, kører og samarbejder de to systemer 100% automatisk. E-conomic integrationen synkroniserer rutinemæssigt webshoppens produkter, varianter, kunder og ordrer hvert 15. minut. Desuden kan du aktivere økonomisystemets lagermodul, således at e-conomic integrationen også opdaterer webshoppens lagerbeholdning. Når en ordre bogføres i e-conomic, kan integrationen også overføre fakturaen tilbage til SmartWeb.

SmartWebs e-conomic-integration indeholder avancerede opsætningsmuligheder, bl.a. med differentieret B2C og B2B opsætning.

  ..
..

.

Sådan kommer du videre

1. Du skal bruge et e-conomic abonnement. Hvis du blot ønsker at afprøve integrationen, tilbyder e-conomic en gratis demo i 30 dage. Læs mere om e-conomic her.

2. Du skal derefter tilkøbe og opsætte integrationen i SmartWeb. Modulet koster 139,-/mdr. og kan tilkøbes under "Mit abonnement" i SmartWeb. Læs om opsætningen i vores online manual.

3. For rådgivning og bogføring i e-conomic henviser vi til Regnskabsspecialisten; et af Danmarks førende e-conomic konsulenthuse. Læs mere om Regnskabsspecialisten her.

 

 

Referencer

"Hos Designdelicatessen kunne vi hurtigt se fordelene ved, at den daglige bogføring sker automatisk med e-conomic integrationen. Vores SmartWeb Shop er fuldt integreret med e-conomic, hvilket letter vores administrative arbejde utroligt meget. Integrationen er nem i det daglige, og har mange indstillingsmuligheder."
- Christopher Rasmussen, indehaver Designdelicatessen

"Webshop-systemet er koblet sammen med mit økonomi-system for at automatisere bogføringen. Det fungerer rigtig godt, og jeg kan koncentrere mig om min forretning."
- Mona Quaddum, indehaver Fuzzies

 

Hjælp

Hvis du vil vide mere om e-conomic integrationen, kan du kontakte vores kundeservice for hjælp. Vi hjælper dig med glæde videre.

 

 

Video

Se en lille video, der viser dig, hvor let det er at koble din SmartWeb Shop sammen med e-conomic økonomisystem.


SmartWeb Webshop & CMS Med SmartWeb er det nemt at sælge varer på nettet og via mobilen, opbygge et dynamisk website, dele indhold på sociale medier som Facebook, integrere med eksterne services og måle dine resultater. SmartWeb hjælper dig med at opbygge og vedligeholde din web- og mobilplatform.
SmartWeb.dk support@smartweb.dk +45 4333 1793
Dalsager 25 8250 Egå Denmark
test

© 2006-2015 SmartWeb. CMS og Webshop system. Dansk Norsk Svensk English