Blog

Blog

Mobiloptimering, MobilePay og øget salg

oprettet d. under Trends og inspiration | Antal Læsninger: 4226

Mobiloptimering, MobilePay og øget salg

Barbara Lewis Hepworth arbejder til daglig som PR- & Marketingansvarlig for DIBS Danmark – en af Nordens førende betalingsløsninger på nettet. Vi har bedt hende indvie os i, hvorfor det er vigtigt at mobiloptimere sin webshop i en tid, hvor online mobilbetaling vinder frem for fuldt drøn. Læs Barbaras tanker om mobilbetalingsløsning i det følgende. 


1,9 millioner danskere bruger MobilePay

Der er ingen tvivl om, at forbrugerne har taget de mobile enheder til sig i en grad, hvor det er svært at komme uden om dem. I vores årlige e-handelsrapport DANSK E-HANDEL 2014 konkluderer vi, at du kan opnå såvel øget salg som konvertering, hvis du satser på både at mobiloptimere din webshop og samtidig sørger for at gøre betalingen så let og ubesværet som muligt. MobilePay Online er en af løsningerne på sidstnævnte – og også den mobilløsning, som jeg forudsiger vil vinde hurtigst indpas i dansk e-handel i kraft af, at brandet MobilePay er så velkendt blandt danskerne – ja MobilePay blev jo faktisk årets ord i 2014.

Der er nu 1,9 millioner brugere af MobilePay app’en, og interessen for at gøre det muligt at betale via MobilePay på nettet har været overvældende. Vi har længe kunne mærke folks utålmodighed og spændte forventninger til, hvornår vi kom ud med MobilePay Online. Mange af vores kunder ved godt, at det er et klogt træk at være i front, når det kommer til alt, hvad der har med mobil og tablets at gøre. Fordelene for webshops, hvis de tilbyder betaling via MobilePay Online, er til at få øje på:
 

  • Ingen beløbsgrænse når dine kunder bruger MobilePay til handel på nettet
  • Nemt for dine kunder - de har oftere mobiltelefonen ved hånden end betalingskortet
  • Lige så nemt for din virksomhed som at tilbyde betaling via kort
  • Hurtig betaling for dine kunder - de slipper for at taste kortoplysninger


Der er penge at tjene!

Og det er lige præcis disse punkter, som i vores E-handelsrapport fra oktober 2014 blev fremhævet af respondenterne som værende de ting, de helst så forbedret i den danske e-handel. Folk griber hellere til mobilen end desktoppen. Hele 17 % angav ligefrem, at de vil handle MERE på nettet, hvis de slap for at indtaste deres kortoplysninger ved hvert køb. Dette løses med MobilePay Online! Der er altså penge at tjene og konkurrencefordele at opnå, hvis man er lidt hurtigt ved havelågen.
 

  • Besøg DIBS' website her.
  • Læs mere om MobilePay Online her.
  • Hent DIBS e-handelsrapport her


Nu har vi gennem det sidste halve år testet løsningen i udvalgte webshops sammen med Danske Bank, og vi er så glade for, at MobilePay nu er tilgængeligt for alle, og indtil videre er en stor succes hos de webshops, der har været hurtige til at være med fra start.Det bekræfter os i, at e-handel først og fremmest skal være nemt, og at flere og flere handler via deres mobile enheder, hvilket også er det klare billede, vores e-handelsrapport giver. Faktisk kan næsten al væksten inden for e-handel i Danmark tilskrives mobilenheder. Andelen af danske kunder, der har handlet via deres smartphone eller tablet, er steget med 74 % på to år, og nu handler mere end hver tredje kunde via en mobilenhed.

MobilePay Online gør online handel endnu lettere, end det allerede er. Dét, der nu mangler, er, at de danske webshops skal være endnu bedre til at tilpasse deres webshops mobilen. Vores rapport viser et samlet tal på svimlende 38%, der afbryder køb, fordi siden ikke er mobiltilpasset. Vi halter langt bagefter på det område i forhold til f.eks. USA. Dette på trods af at det nu – og egentlig i lang tid – har stået soleklart, at mobilen er fremtiden inden for e-handel og betaling.

Læs om SmartWebs responsive og mobiltilpassede designs her.

Se video om responsive design her og find flere oplysninger om vores nye Design Manager her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!