Blog

Blog

Gaveindpakning gør en forskel

oprettet d. under Salg og markedsføring | Antal Læsninger: 6745

Gaveindpakning gør en forskel
Inbound marketing er en meget effektiv metode at få loyale kunder på, og du kan spare mange markedsføringskroner ved at blive god til det. Du bliver husket, når du leverer kalender- og julegaver indpakket i fint papir eller i en flot hør-sæk med stofbånd om. Du kan også sende et stykke chokolade og lægge et ";Tak for købet";-kort ved varen. Hvis du gør det godt, vil dine kunder tage billeder af din indpakkede varer og dele dem flittigt på de sociale medier.

Pointen er, at kunder stort set altid bliver glade og smigrede over at få mere end forventet. Det gælder også, selvom den ekstra ting blot er et lille julevedhæng på pakken eller et ”til og fra”-kort. Det er som bekendt tanken, der tæller, og alle kan lide at føle, at de er en særlig kunde og mærke den omhu og kærlighed, du lægger i dét, du sælger.

En af årsagerne til, at mange handler på nettet, er, at det som regel er tidsbesparende. Når dine kunder modtager pænt indpakkede gaver, har du automatisk hjulpet og sparet dem for yderligere tid og besvær. Desuden bliver du med muligheden for gaveindpakning ligestillet og ikke mindst fuldt ud konkurrencedygtig i forhold til de butikker, der er kendt for at pakke produkter og gaveindkøb fint ind. Du kan læse mere om Inbound marketing her.

Hvad er gaveindpakningPå ovenstående billede kan du se, hvordan gaveindpakning ser ud på din webshop, når en af dine kunder bestiller en ordre. Du har blandt andet mulighed for at definere følgende ting:
  • Beskrivelse: Her kan du skrive en kort beskrivelse af gaveindpakningen, f.eks.: ”Få dine varer pakket ind i flot gavepapir med tilhørende gavebånd.”
  • Pris: Angiv en pris for gaveindpakningen. Skal det være gratis, skriver du 0.
  • Sortering: Har du flere forskellige gaveindpakninger, definerer du deres rækkefølge i listen ved at angive et tal her. Jo lavere et tal, desto højere på listen vises den pågældende gaveindpakning.
 
Du kan se en video om, hvordan du bruger modulet her.

Kommentar(er) 1

  • Lisa
    Lisa

    Emballage-Shoppen har lavet en rigtig fin guide til indpakning/beskyttelse af forsendelser. Den kan bruges af alle. Se den her http://www.emballage-shoppen.dk/guide_beskyttelse

    Svar

Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!