Blog

Blog

Lancering af ny Design Manager

oprettet d. under Nyt i SmartWeb | Antal Læsninger: 4830

Lancering af ny Design Manager
Efter mange måneders arbejde med vores nye Design Manager er vi endeligt klar til at lancere. Vi har brugt utroligt mange ressourcer på at opdatere Design mulighederne i SmartWeb, så vores kunder hurtigt og nemt kan lave flotte og brugervenlige webshops, der er responsive.

Læs mere om hvorfor vi har udviklet en ny Design Manager og få et overblik over, hvad den kan her:
Ny Design Manager
 
 

Vi lancerer den nye Design Manager i to faser. I første omgang bliver den tilgængelig for nye kunder. I anden fase bliver den tilgængelig for eksisterende kunder.

Nye kunder

Årsagen er, at den dialog, der kræves for eksisterende kunder henholdsvis nye kunder, er meget forskellig. Nye kunder, der skal til at opbygge en ny webshop fra bunden, skal ikke tage hensyn til et eksisterende webshop design eller funktioner og kan derfor gå i gang allerede nu.

Eksisterende SmartWeb kunder

Vi vil gerne afsætte og bruge tid sammen med eksisterende SmartWeb kunder til at guide dem igennem optimeringen af deres webshops, så de bliver responsive. Det kræver planlægning og en indsats fra begge sider – for det er nemlig ikke bare at trykke på en knap. Som webshopejer skal man overveje hvordan webshoppen skal opføre sig på tablets og mobile enheder, og man skal sandsynligvis gennemgå sine tekster og billeder for at sikre sig, at de kan komme til at fungere på mindre enheder. Hvis du allerede har en responsive webshop hos SmartWeb er fordelene ved de nye designs muligvis ikke afgørende her og nu. Ved en senere opgradering af dit webshop design kan du revurdere, om du kan drage fordel af de nye webdesigns.

Overvej fordele og ulemper ved at skifte

Vi anbefaler selvfølgelig, at alle webshops – på et tidspunkt – opgraderer til et responsive webshop design for at øge salget på tværs af de enheder, kunderne bruger.

Punkter til overvejelse:
  • Hvor stort er dit behov for at opgradere til et responsive webdesign?
  • Hvordan vil din webshop opføre sig på andre enheder?
  • Har du tid og ressourcer til at arbejde med dit indhold nu – eller skal du vente?
  • Har du specielle ønsker og krav, som skal udvikles? 

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at besvare disse spørgsmål og guide dig godt igennem valgene, når vi lancerer den nye Design Manager for eksisterende kunder.

Hvor kan jeg få flere informationer?

Hvis du har interesse i at få optimeret dit webshop design og overvejer at benytte de responsive webshop designs, skal du kontakte vores support.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!