Blog

Blog

Hvordan så e-handlen ud i 2019?

Oprettet d. under Opstart af webshop, Salg og markedsføring | Antal Læsninger: 2302

Hvordan så e-handlen ud i 2019?

 

Vi har taget temperaturen på dansk e-handel anno 2019 – og der er gode nyheder på vej. Danske forbrugere shopper på nettet som aldrig før.

Online handel har de seneste år været stigende. De nye tal viser, at danskernes forbrug på nettet igen i år er vokset. I gennemsnit er der lagt 16,2 % flere ordrer online i 2019 i forhold til 2018, mens omsætningen er steget med næsten 10 %.

Tallene, som alle er foretaget af team.blue Denmark, som bl.a. står bag SmartWeb, viser ligeledes, at det ikke kun er de store e-handelsvirksomheder, som vækster, men også de små.

 

Hver fjerde kunde forventer at handle mere i fremtiden

En halvårsanalyse for 1. halvår af 2019 fra FDIH, Foreningen for Dansk Internethandel, konkluderer, at danskernes samlede e-handel er på 71,2 mia. kr. i 1. halvår af 2019. Det er en stigning på 11,9 % eller 7,6 mia. kr. i forhold til 1. halvår 2018.

 

Det er en imponerende vækst, og samtidig kan vi glæde os over, at hver fjerde kunde forventer at handle endnu mere i fremtiden, og blot 5 % vil skære ned på deres digitale forbrug. Der er virkelig grund til optimisme i branchen."

 

Sådan lyder det fra Niels Ralund, der er administrerende direktør i FDIH, som ser en lys fremtid i branchen.

 

Vil du have del i denne branche, så prøv en gratis SmartWeb Demo i dag her. Der er ingen binding og fri support.

 

Kunderne handler fra mobiltelefonen 

I 2019 blev det også endnu mere populært at handle fra mobilen af. Ud af alle ordrer, der er foretaget i 2019, er 55,3 % af dem foretaget fra mobilen. Det er altså over halvdelen af alle ordrer i 2019, der er fra mobiltelefonen.

Det er nemt og bekvemt at handle fra mobiltelefonen, og man kan handle, når man har tid – hjemme fra sofaen eller i bussen på vej til arbejde. For mange er det efterhånden naturligt at foretage køb på mobilen frem for på computeren.

Det er derfor en god idé som ejer af en SmartWeb webshop at sikre sig, at din webshop er responsiv og derved kan vises optimalt på alle platforme.

 

Er du i tvivl om, hvad responsivt design er, og hvordan du kommer godt i gang med det Responsive Web Design, kan du læse eller genlæse mere her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!