Trustpilot integration

Få kundeanmeldelser igennem Trustpilot

Benyt dig af nettets nye muligheder med købsanmeldelser via Trustpilot. 

 

Trustpilot er skudt frem som kundernes version af e-mærket - og med stor succes. Trustpilot gør det muligt for dine kunder at anmelde din webshop baseret på deres erfaringer. Dette kan hjælpe fremtidige kunder, når de skal vælge, om de vil foretage et køb på din webshop. SmartWeb har indbygget en standardintegration til Trustpilot, hvilket gør det nemt at registrere og vise anmeldelser på websitet.


 


Sådan fungerer integrationen

Trustpilot udbyder en service, som automatisk afsender en admodning om anmeldelse af købsoplevelsen x antal dage efter, at ordren er sendt. Dermed kan anmelderen basere sin udtalelse på hele købsoplevelsen, som efterfølgende registreres i systemet.

 

Så snart Trustpilot-integrationen er aktiveret i SmartWeb, sørger SmartWeb for at notificere Trustpilot ved ordreafsendelse.

Samtidig er det vigtigt at vise Trustpilot-scoren på webshoppen. Det kan integreres via de HTML koder, som Trustpilot tilbyder - enten i bokse eller i templaten.

​​​​​​​OBS.: Dette kræver en ændring af webshoppens designfiler, hvilket vores Growth-pakke giver adgang til.

Sådan kommer du videre

Du kan læse mere om, hvordan du anvender Trustpilot på din webshop i manualen.
 

Reference

"Vores integration fra Smartweb til trustpilot fungere perfekt og kunderne kan let se vores rating. Vi kan selv bestemme hvor Trustpilot skal være på siden og hvordan det vises over for kunderne. Opdateres automatisk så det er let for os."
 

- Stine Knudsen, Loppetjansen.dk

Hjælp

Hvis du vil vide mere om, hvordan du anvender Trustpilot på din webshop, kan du kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig med glæde videre.

Udgivet af:
SmartWeb

Pris:
Gratis


Support:
SmartWeb

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!