Egen server

Nemt fra start

Når du starter i SmartWeb ligger din webshop på en "delt server", hvor du deler server-kraft med andre SmartWeb kunder. Dette kalder vi en "Standard Hosting Pakke". Denne pakke er ret kraftfuld og kan håndtere op til 1.000 besøg pr. dag (altså op til 30.000 besøg pr. måned) og er langt rigeligt i opstartsfasen for de fleste. Denne pakke er faktisk ikke noget du betaler for og det giver dig gratis webhosting - så er du hurtigt og nemt fra start med din webshop.

 

Standard

0 DKK/md

Op til 1.000 besøg/dag

Bronze

999 DKK/md

Op til 2.000 besøg/dag

Sølv

1.799 DKK/md

Op til 4.000 besøg/dag

Guld

3.999 DKK/md

Op til 10.000 besøg/dag

 

Egen Server

Når din virksomhed vokser får du flere kunder i butikken og det stiller større krav til teknikken. Vi står klar til at understøtte din succes og kan også følge med når der kommer drøn på. For at opgradere dig nemmest muligt har vi forberedt 3 løsningsmodeller, så du kan få mere power i din server ved at få din Egen Server (Bronze, Sølv, Guld).

 

Hos SmartWeb betaler du ikke for GB data (trafik) - det betyder at du ikke får en regning for den GB data der kører igennem din webshop.

Hvis du vokser og får rigtig mange kunder i butikken skal vi dog lægge mere power i serverne, så de kan følge med. Det skal vi nok hjælpe dig med.

 

Nedenfor kan du se hvor mange besøg de forskellige servere kan håndtere og flere specifikationer på serverne, vi kan tilbyde dig. Tag fat i vores kundeservice, så kan vi rådgive dig om hvorvidt du har behov for at opgradere til egen server og i givet fald hvilken server vi kan anbefale.

 

SERVER SPECIFIKATIONER


 

STANDARD

BRONZE

SØLV

GULD

Pris Inkl. i abonnement 999 1.799 3.999
Kan håndtere op til 1.000 besøg/dag 2.000 besøg/dag 4.000 besøg/dag 10.000 besøg/dag
Servertype Delt Egen server (dedikeret) Egen server (dedikeret) Egen server (dedikeret)
Plads på server 1 GB 10 GB 20 GB 30 GB
E-mails 10 stk. 20 stk. 30 stk. 40 stk.
Hukommelse - 2 GB 4 GB 16 GB
Antal logiske CPU'er - 1 2 8
FTP
Døgnovervågning
Tilkøb Egen ip-adresse -
Backup Hver dag Hver time Hver time Hver dag
SAN redundans - -

 

Hastighed giver flere kunder

I dag er hastighed vigtig for både kunder og for din online synlighed. Søgemaskinerne belønner webshops, der er lynhurtige med gode placeringer i søgemaskinerne. Hvis du får flere kunder i butikken er det derfor meget vigtigt, at vælge den rigtige server.

Hvis din server er for lille vil det måske gøre din webshop langsommere i det daglige - det kan vi fixe med et skift til Egen Server.

 

Selvom du ligger på grænsen af hvad din server kan behandle giver det måske mening at skifte til Egen Server alligevel, så du kan håndtere udsving i antal besøg - eksempelvis hvis du udsender mange e-mails på én gang eller hvis du reklamerer på TV mv.

 

På billedet ovenfor ser du hvordan svartiden på én af vores kunder faldt helt ned til 739ms ved skift til Egen Server. Vi oplever ofte en kraftig forbedring i svartiden når man skifter til Egen Server - i nogle tilfælde helt op til 20-25%.

 

Døgnovervågning

Uanset hvilken hosting du vælger til din webshop har vi døgnovervågning af alle vores server-løsninger, så driften af din forretning er i sikre hænder.

 

Mere plads?

Hvis du ikke har brug for mere server power, men blot lidt ekstra eller flere e-mails kan vi også hjælpe med fleksible plads og e-mail pakker.

 

Ekstra e-mails (10 stk.) 49
Ekstra diskplads (1GB) 99

Alle priser er i DKK pr. måned ekskl. moms.

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!