E-conomic (Goveeto)

Sæt bogføringen af dine salg på autopilot med Goveeto.dk

Sæt bogføringen af dine salg på autopilot, ved at forbinde din webshop med E-conomic. Så du kan fokusere på at vækste din forretning, fremfor at tænke på manuel oprettelse af kunder, produkter og salg i dit bogføringsprogram.

 

Forbind nu og spar tid.

Det er ganske simpelt, vi opretter en forbindelse mellem din Webshop og vores system, efterfølgende opretter vi en forbindelse mellem dit bogføringsprogram og vores system. Så snart det er klaret, så kan du lukke computeren ned, hvis du altså havde den tændt for at bogføre dine salg, og lade Goveeto’s robot, GOBILL, klare arbejdet for dig.

Når det hele er sat op, sker der følgende tre ting:

  1. Der bliver lavet et salg på din Webshop.
  2. GOBILL importere ordren, tjekker op på om alle informationer er korrekte, E-mail, adresse, navn osv.
  3. Her kommer det bedste, GOBILL sørger for at bogføre den, med korrekt moms, alt efter om der skal moms på eller ej. GOBILL, er programmeret således, at den ved at der fx. ved ordre med et europæisk CVR nummer, skal bogføres med 0% moms. GOBILL ved også, at der ved danske kunder med CVR-nummer, skal der påføres moms, osv.

Opstår der fejl på nogen af ordrerne, vil du modtage en mail herom, og så snart du har rettet fejlen, så tager GOBILL over igen.

 

Goveeto, GOBILL og vores vision.

Hvordan hænger det samme?

.DK ApS er en virksomhed med vision om at omdanne manuelle, kedelige, og tidskrævende processer til automatiseret få sekunders arbejde.

Derfor har vi udviklet vores robot , som sørger for at automatisere bogføring af alle salg fra din webshop. På sigt udvider vi GOBILL’s færdigheder, så den for eksempel også kan skanne og bogfører fysiske bilag. Alt i alt er målet automatiserer så mange processer indenfor bogføring som overhovedet muligt.

Dette er fordi, at en vigtig del i at være en succesfuld virksomhedsejer ligger i, at man har ro i sindet, når det kommer til finanserne i virksomheden.

Klik her for at se priser, og hvordan du kommer i gang.

 

En endnu overraskelse på vej

Vi er i gang med at udvikle en anden robot, nemlig , som vil gøre det endnu nemmere at være webshopsejer, og den vil rykke os endnu tættere på vores vision. Du kan læse mere om det på vores side.

Klik her for at se mere.

Sådan gør du:

  1. Du foretager din bestilling her: www.goveeto.dk/priser
  2. Du vil blive kontaktet af en af vores medarbejdere, som skal bruge nogle oplysninger fra dig.
  3. Vi sætter det hele op for dig, og foretager de nødvendige tests der skal til for at sikre os at alt fungere som det skal.
  4. Din integration bliver leveret – og i er klar.

**Har du under 50 ordrer om måneden – så kan du bruge GOBILL ganske GRATIS. Se vores Iværksætter pakke her: www.goveeto.dk/priser – husk at vælge månedlige pakker, da du ellers ikke vil se pakken.

Udgivet af:
Goveeto

 

Pris:
Gratis op til 50 ordrer

 

Support:
Goveeto

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!