Dinero (Storebuddy)

Storebuddy har integreret SmartWeb og Dinero

Med Storebuddys integration til Dinero kan du automatisk få overført dine salg, kontakter og produkter til Dinero fra din SmartWeb webshop. Det betyder, at du slipper for en masse manuelt arbejde og kan koncentrere dig om arbejdet med din webshop. 

 

Hvad er Dinero?

Dinero er et online regnskabsprogram til mindre danske virksomheder - sat i søen med den vision, at regnskab skal være nemt og enkelt for dig! Du skal kunne lave det meste selv og have et nemt overblik over din moms og økonomi.

 

I dag er der over 40.000 brugere af Dinero - fordelt på Pro- & Starter versionerne, hvor sidstnævnte er gratis.

 

Sådan fungerer integrationen

Når du får en ordre i din SmartWeb webshop sker magien. Du bliver selvfølgelig rigtig glad for ordren - men nu er det tid til at blive mere glad! Storebuddy og Dinero begynder nu at arbejde sammen. Det betyder, at dit salg helt automatisk bliver overført til Dinero, hvor din indtægt og momsen herfra, vil fremgå.

 

Det eneste du skal gøre er at sætte integrationen op én gang - og så skal du ikke gøre mere for at få styr på indtægten og momsen. 

 

Du kan læse mere om Storebuddys SmartWeb integration til Dinero her
 

Sådan kommer du godt i gang

Integrationen er lavet af Storebuddy, og det er deres service, der får det hele til at spille sammen. For at komme godt i gang skal du gøre følgende: 

  1. Oprette en bruger hos Dinero (hvis ikke du har en). Det kan du gøre her. Du skal bruge Dinero Pro og oprette en API-nøgle i Dinero. Det gør du under Indstillinger -> API.
  2. Du skal oprette en aftale med Storebuddy og efterfølgende sætte den op. Læs hvordan her

 

Behov for yderligere hjælp? 

Du er altid velkommen til at tage fat i Storebuddy via deres chat på hjemmesiden, hvis du har spørgsmål til integration.

Har du spørgsmål til oprettelse af bruger hos Dinero, kan du ligeledes fange dem på deres chat. Den er åben 9-22 - hver dag, hele året rundt.

 

Udgivet af:
Storebuddy

Pris:

Storebuddy


Support:
Storebuddy

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!