Dinero (Pairy)

Pairy har integreret SmartWeb og Dinero

Med Pairy integrationen mellem Dinero og SmartWeb kan du nemt få overført dine salg, kunder og produkter til Dinero. Det sparer dig for en masse manuelt arbejde, og du kan koncentrere dig om arbejdet med din webshop.
 

Hvad er Dinero?

Dinero er et regnskabsprogram, der er bygget af iværksættere til iværksættere - sat i verden med den vision, at regnskab skal være nemt og enkelt! Dinero er lavet til mindre danske virksomheder med det formål, at du skal kunne lave størstedelen af dit regnskab selv - og du skal altid kunne have et godt overblik over, hvordan det står til med økonomien.

 

Dinero har i dag ca. 40.000 aktive brugere - fordelt på Pro-versionen og Starter-version, hvor sidstnævnte er gratis.
 

Sådan fungerer integrationen

Når du får en ordre i din webshop vil denne gennem Pairy blive overført til dit regnskab i Dinero. I Dinero vil ordren automatisk blive bogført - så der er helt styr på indtægten og momsen. Du skal med andre ord slet ikke tænke på at bogføre det salg, du har haft.

 

Integrationen kræver, at du har Dinero Pro, og at du har en webshop hos SmartWeb. Du kan læse meget mere om Pairy integrationen mellem Dinero og SmartWeb her

 

Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang med integrationen under “Kom i gang”.

Sådan kommer du godt i gang

For at komme godt i gang med at bruge integrationen skal du gøre følgende: 

  1. Hvis ikke du allerede har en bruger hos Dinero, skal du oprette dig en - det gør du her. Du skal bruge Dinero Pro, og du skal have oprettet dig en API-nøgle. Det gør du under Indstillinger -> API.
  2. Du skal købe din integration hos Pairy - det gør du her
  3. Efterfølgende skal du sætte integrationen op. Her skal du have fat i Pairy, hvis du har spørgsmål.

 

Behov for yderligere hjælp?

Har du behov for yderligere hjælp eller spørgsmål til integrationen, kan du altid tage fat i Pairys support. Du kan komme i kontakt med dem via deres chat, som du finder nederst i højre hjørne på deres hjemmeside.

Har du for hjælp til at oprette en bruger i Dinero kan du tage i deres chatsupport. Den er åben fra 9-22 - hver dag, hele året rundt.

Udgivet af:
Pairy

Pris:
Pairy

Support:
Pairy

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!