Blog

Blog

Nyt JUST.MEDIA design i vores DesignStore

oprettet d. under Nyt i SmartWeb | Antal Læsninger: 1926

Nyt JUST.MEDIA design i vores DesignStore

Måske har du allerede set at der er kommet et nyt design i vores DesignStore. JUST.MEDIA står bag det nye design GALAXY, som har tre farvetemaer, nemlig: GALAXY, ARCI og SUITS.

I forbindelse med lanceringen af designet har vi talt med JUST.MEDIA om GALAXY.

Hvem er JUST.MEDIA.

JUST.MEDIA holder til i Aarhus og har speciale i at hjælpe virksomheder med at skabe deres identitet og designe deres digitale og printede medier. JUST.MEDIA er drevet af Andreas Baggesen som de seneste 15 år har brug tiden på reklame og design. Siden 2012 som selvstændig. Før Andreas gik selvstændig, arbejdede han senest som Digital Art Director hos SmartWeb hvilket har givet ham en kærlighed og dybdegående kendskab til SmartWeb systemet, som i dag er hans foretrukne platform af arbejde med. Andreas har erfaring fra et utal af webshop projekter, både når det kommer til strategi, koncept og design, men også som sparringspartner på den løbende drift.

Læs mere om JUST.MEDIA her.

 

Formålet med designet

Formålet med GALAXY har været at skabe et moderne design med stor fleksibilitet. Designet er især henvendt til webshop ejere med designprodukter, da der bl.a. er mulighed for at fremhæve sine produkter og kategorier med store flotte billeder på forsiden. Der er inkluderet elementer og funktioner i designet ud fra hvad der jævnligt har været forespørgsler på fra webshop ejere, samt hvad der er erfaring med kan hjælpe med at højne konverteringen.

De grundlæggende tanker bag designet

Tankerne har været at skabe et anderledes, moderne og enkelt design, med mulighed for at fremhæve de ting som er vigtige i den pågældende webshop. Designet tilbyder mange muligheder som webshop ejeren selv kan tilpasse efter webshoppens behov. Designet giver webshop ejeren friheden til at kunne sætte sit personlige aftryk på webshoppen. Designet passer, på grund af de store billeder på forsiden, især godt til salg af produkter, hvor produktets design er vigtigt. F.eks. HI-FI, tøj og designermøbler. Det er dog selvfølgelig også muligt at bruge designet til andre webshops.

 

Designets brugervenlighed

Der er gjort flere ting for at gøre designet brugervenligt for den besøgende i webshoppen. Webshop designet har bl.a. en sticky menu, så kunderne hele tiden har adgang til kategorierne. Derudover er der en dropdown-funktion i menuen, som kan hjælpe med overskueligheden for de besøgende. Der er også mulighed for “hjælpe dock” i footeren, så de besøgende har nem adgang til de vigtigste genveje. Dette kunne for eksempel være til bloggen, vigtige produktkategorier eller en supportside.

På grund af de store billedelementer, fokusområder og brandslideren er det nemt for den besøgende at danne sig et overblik over, hvad webshoppen fører. Der er også mulighed for nemt at kunne danne sig et overblik over de seneste tilbuds- og nyhedsprodukter på forsiden + meget mere. På JUST.MEDIA’s hjemmeside kan ses alle funktionerne i designet. Læs mere om funktionerne her

 

Designets fleksibilitet

Designet er skabt med henblik på at skabe stor fleksibilitet for webshop ejerne, så de kan tilpasse designet til deres webshop. Webshop ejeren kan bl.a. selv vælge hvordan menuen skal fungere, hvordan teksten i slideren skal justeres, hvordan indkøbskurven skal se ud, hvilke ikoner der skal være på unikke selling points (USP) og badges på produkter, om e-mærket skal være vist på shoppen og meget mere. Mulighederne er mange. Ud over dette er det muligt at have en række fokus områder, som for eksempel fremhæver tilbud, bestemte produktkategorier eller de nyeste produkter. 

 

Designets understøttelse af markedsføring og performance

Designet inkluderer alle de muligheder som der i SmartWeb som standard samt ekstra elementer som er tilføjet for at kunne optimere salget i webshoppen. En måde er gennem USP’er som kan være med til at give den besøgende det sidste skub, for at gøre et køb. USP’er kan for eksempel være gratis fragt, hurtig levering eller gratis returnering. En anden måde hvorpå designet understøtter markedsføring og performance er ved hjælp af en OBS knap. En knap som opfordrer til et ’call to action’ såsom: klik her og får 10%, hvor der er mulighed for at indsætte et link, som guider besøgende hen på en ønsket del af webshoppen. Designet præsenterer produkterne i en webshop på en flot og moderne måde på både desktop, tablet og mobil. I designet er der nøje placeret Call To Actions, som kan tilpasses med det ønskede budskab, så de besøgende i webshoppen får de vigtigste budskaber og kan reagere på disse. Der er rig mulighed for at højne sin konvertering med dette webshop design.

 

Tre centrale styrker ved designet

1. Forside med store flotte billeder på forsiden og mulighed for at tilpasse designet til eget behov.

2. Flere ’call to action’ muligheder såsom OBS knap, USP’er, brandslider og fokus områder.

3. Et moderne design som gør webshoppen overskuelig for de besøgende. 

 

I GALAXY designet er der tilføjet ekstra features som ikke er i SmartWebs standarddesign. Du kan finde en manual som kan give det fulde overblik over hvad designet indeholder her.

Designet giver en stor frihed til at man kan skabe sin egen visuelle identitet. Produkter og kategorier kan blive fremhævet med store flotte billeder og der er mange muligheder for sætte de ting i fokus du ønsker. Via fremhævede produkter og bl.a. nøje placerede call to actions kan du optimere salget i din webshop og hjælpe dine besøgende med at finde det de søger og det du ønsker de skal finde.

 

Læs mere om designet, og afprøv GALAXY i vores DesignStore.

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!