Blog

Blog

Kai Copenhagen: om at få en betalingsløsning til sin webshop

oprettet d. under Opstart af webshop | Antal Læsninger: 2638

Kai Copenhagen: om at få en betalingsløsning til sin webshop

Vi ved at det er essentielt at kunne modtage betaling når man driver en webshop, og det skal hverken være tidskrævende eller svært at komme i gang med.

Derfor har vi indgået et samarbejde med ePay, som gør betalingen på din webshop nemmere. Vores ePay betalingsmodul kan oprettes på 3-5 dage, og kan tage imod stort set alle kort, bortset fra dankort. Det er dog kun 5% af alle køb som bliver foretaget med rene dankort, så nødvendigheden for dette er ikke så stor. Man kan derudover tilkøbe mobilePay til betalingsmodulet, hvilket er en betalingskanal som kun bliver mere og mere brugt. Supporten på betalingsmodulet er hos SmartWeb, hvilket betyder at du kan have alt support samlet et sted.

 

Jeg har snakket med Josephine fra Kai Copenhagen om hvordan hun fik kreditkort betaling på hendes webshop. Du kan besøge hendes webshop lige her.

 

Hvordan kommer man i gang?

Hvordan kom du i gang med hele processen?

Jamen da vi havde fået sat webshoppen op og var klar til at skulle kunne modtage betaling, ringede jeg ind til kundeservice og fik hjælp. Vi har også set SmartWebs hjælpevideoer omkring det. De var også en stor hjælp. Så for mig har hele processen været rigtig simpel.

 

Hvilke overvejelser gjorde du dig omkring valg af udbyder?

Vi ville gerne kunne tage i mod så mange kort som muligt. Derfor faldt valget på ePay/Bambora modulet. Vi ville også gerne kunne nå så mange kunder som muligt i udlandet.

 

Var det svært at få betaling på webshoppen?

Nææh det var super nemt. Der var slet ingen problemer overhovedet.  Jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Vi mødte ikke rigtig nogen problemer igennem opstarts processen. Vi har gjort os et par læringer efterfølgende, som for eksempel, at vi gerne vil kunne tage rene Dankort også, så det tilkøbte vi.

 

Kan du huske hvor lang tid hele processen tog?

Ååh jamen det tog  max. 5 dage at komme i gang – det gik stærkt.

 

Synes det har været nemt at få ePay op og køre via SmartWeb?

Ja, det var enormt simpelt. Det gik super nemt. Det var bare et enkelt klik, og så var det oppe og køre. I har sådan en så sød og dygtig kundeservice, som altid er klar til at hjælpe, hvis der er et problem.

 

Har du nogle gode råd til nye webshopejere som skal vælge en betalingsløsning?

  • Overvej målgruppen og hvilke kort de bruger. Er det B2B eller B2B salg du foretager.
  • Sæt dig ind i hvad du ønsker af dit betalingsmodul, fx. om du ønsker at sælge til internationale kunder
  • Se hjælpevideoer/spørg andre til råds fx. SmartWebs kundeservice.

 

Du kan læse mere om ePay betalingsmodulet her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!