Blog

Blog

Ét design, mange muligheder

oprettet d. under Opstart af webshop, Trends og inspiration | Antal Læsninger: 3936

Ét design, mange muligheder
Det skal være nemt at få et flot design til sin webshop og det er under denne forudsætning at alle designs i vores DesignStore er lavet. Vores design Memento byder på mange muligheder både i form af layout, men også gennem nye features. Designet Memento er skabt ud fra ideen om et minimalistisk og skarpt design, som giver kunderne en masse muligheder – ud over SmartWebs standardfunktioner. Man kan tilføje en række elementer og funktioner for at gøre sin webshop unik.

Designet er responsivt og fungerer på alle enheder. Samtidigt har designet fokus på produkterne, ved at præsentere dem på en flot og overskuelig måde. Det ses både gennem brugen af store billeder og det ellers minimalistiske design. Produkterne bliver derved omdrejningspunktet for webshoppen.
Layoutmæssigt tilbyder designet mange designmuligheder i form af farve temaer, skrifttyper og så videre. Designet kan fås i tre farve varianter: Memento, Toned Time og Vibrant Snow.

Vibrant Snow
Vibrant Snows farver er præget af naturlige og friske farver som blå, grøn og hvid. Det er muligt at fremhæve ønskede produktkategorier eller nyheder ved hjælp af store, flotte og farvige knapper. Knapperne er iøjnefaldende, og vil derfor vække kundernes interesse når de ser på siden. Du kan helt selv vælge hvad du ønsker der skal fremhæves på din webshop. Det er altså en god måde at fremhæve tre emner, hvormed man ønsker et ’call to action’.

 Der er også en række andre nye features som Memento designet muliggør:

Baggrunden
Memento designet har mange nye funktioner og mange af disse, er vist i vores demo af Vibrant Snow. Det er nemlig først og fremmest muligt at have et billede som baggrund på webshoppen. Baggrunden er responsiv og tilpasser sig enheden hvorpå den vises. I Vibrant Snow er en sne baggrund valgt for at forstærke vinterstemningen på webshoppen.
Du kan se baggrundsbillede funktionen i brug på billedet her under:


Drop-down menu
Memento tilbyder også muligheden for at lave en drop-down menu. Menuen er lettere gennemsigtig, hvilket gør at den naturligt falder ind i resten af designet.  En drop-down menu kan være med til at rydde lidt op i designet, så designet ikke fremstår rodet. Samtidigt gør en drop-down menu det ofte lettere for kunder at navigere rundt på siden. Drop-down menuen er altså en af de meget attraktive features som følger med memento designet.
Den lettere gennemsigtige drop-down menu kan ses her:Bannerslider
Endnu en af de features som Memento designet tilbyder er en bannerslider. Det er altså muligt at udvælge en række af de brands man fører, og fremhæve dem på forsiden. Når man trykker på et brand i bannerslideren, vil man automatisk ledes videre til produkterne af dette brand. Det er en god måde at fange potentielle kunders interesse, og vise de forskellige brands man fører på sin webshop.


Selling points
Endnu en af de features man får gennem memento designet er en klar mulighed for call to action. Man har nemlig muligheden for at indsætte tre sellingpoints som kan være med til at give kunden det sidste skub, til at købe produktet. Ved hjælp af selling points har man muligheden for at fremhæve tre ting man føler er nyttige for kunden at vide, når beslutningen skal træffes om et produkt skal i kurven og købes.  Som vist på billedet ovenover kunne disse selling points være: Gratis retur af fortrudt køb, fri fragt og hurtig levering og god kundeservice.

Du kan gå på opdagelse i det nye design i demoen af farve varianten Vibrant snow her.
Og se alle vores nye designs og farvevarianter her.


 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!