Blog

Blog

Lancering af SmartWeb Ideas

oprettet d. under Nyt i SmartWeb | Antal Læsninger: 2984

Lancering af SmartWeb Ideas

Det skal være så nemt som muligt, at sælge varer online, derfor har SmartWeb lanceret SmartWeb Ideas. Der er allerede kommet mange gode idéer ind siden vi fortalte de første kunder om det.

Det er afgørende, at der er en god forståelse mellem SmartWeb og brugerne af systemet, således at vi kan opnå vores filosofi om at gøre det så nemt som muligt, at starte og drive en webshop.
SmartWebs udviklingsteam får dagligt gode inputs fra kundeservice og derudover har ”foreslå en funktion” i administrationssystemet været en kilde til mange forbedringer af SmartWeb systemet.
Vi vil gerne have endnu flere gode idéer, give alle mulighed for at skabe idéer i fællesskab og følge med i hvad der rører sig blandt alle brugerne af systemet.

Derfor har vi lanceret SmartWeb Ideas.

SmartWeb Ideas knytter kunde og udvikling tættere sammen

Platformen giver mulighed for, at skabe idéer i fællesskab med kunder, samarbejdspartnere og SmartWeb. Det er et åbent rum, hvor der er plads til kreativitet og nytænkning.
Det er ikke sikkert en idé er færdigudviklet når den bliver skrevet, men denne platform giver mulighed for, at idéer modnes ved at flere byder ind med kommentarer og stemmer, hvilket gør idéerne mere skarpe og realiserbare.
Det er ikke altid udviklerne kan se hvad der er mest værdifuldt for kunderne, og nogle gange skal forholdsvis lidt til for at skabe en stor forbedring i brugerens øjne.
Kort sagt sætter den nye idéplatform brugeren mere i centrum. 

Hør Dan, udvikler i SmartWeb, fortælle om den nye Ideas platform.
 

 

Hvordan skal du gøre?

Gå indideas.smartweb.dk/

Registrer med navn, password og email på ideas.smartweb.dk/register  

Tryk på Suggest an Idea, hvor idéen først skrives i én sætning og dernæst uddybes i understående felt.
Stem på eksisterende idéer, hvis du mener de er interessante og du ønsker at vi skal arbejde videre med dem.Kommentér på eksisterende idéer, hvis du mener der er uklarheder eller du har input der kan gøre idéen endnu bedre.
 

Læs mere

Læs mere om formålet med platformen, pointsystemet, generelle retningslinjerne og andet relevant information på ideas.smartweb.dk/faq

Forummet er skrevet på engelsk således at flest mulige brugere kan bidrage, men det er ikke ensbetydende med at idéer og kommentarer skal skrives på engelsk.


Kommentar(er) 4

 • Kaspar
  Kaspar

  Jeg har lige prøvet jeres system på prøveperiode. Er helt vild med det! Det kommer jeg altså til at bruge i fremtiden.

  Svar

  • Bobby, SmartWeb
   Bobby, SmartWeb

   som kommentar til Skrevet af Kaspar

   Hej Kasper, Det er jeg glad for at høre! Tag gerne kontakt til vores support, hvis du har brug for hjælp. Der er gratis support - også i prøveperioden!

   Svar

 • Foud islandarki
  Foud islandarkihttp://Www.babyalarm.dk

  Kunne være rart at man kunne downloade ordre bekræftelsen som pdf fil, samt Vedhæftelse af pdf på ordre bekræftelsen som kunderne får, da man skal sende en Fortrydes formular med når man er e-mærket Så undgår man papir spild ved at vedhæfte som pdf

  Svar

  • Karoline, SmartWeb
   Karoline, SmartWeb

   som kommentar til Skrevet af Foud islandarki

   Hej Foud, God idé. Jeg synes du skal skrive dem ind i forummet: ideas.smartweb.dk/ Du kan læse i blogindlægget hvordan man opretter en idé /Karoline

   Svar

Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!