Blog

Blog

Nye Designs, nye muligheder

oprettet d. under Nyt i SmartWeb | Antal Læsninger: 3719

Nye Designs, nye muligheder
Nye Designs, nye muligheder
Vi vil rigtig gerne gøre det nemt for dig at have en webshop hos SmartWeb.

Det betyder at vi også gerne vil  gøre det nemt for dig at få et unikt og pænt design, som opfylder dine krav til det æstetiske udtryk.

Derfor vil vi gerne præsentere vores nye DesignStore i SmartWeb.

Vores DesignStore er et nyt tiltag i din shop-løsning hvor du eksklusivt har adgang til en masse nye designs, når du har en webshop hos SmartWeb. Processen for at benytte de nye design er den samme, som du allerede kender, så det er nemt og ligetil uden ventetid.

Med de mange designs har vi formået at tilbyde et bredt udsnit af udtryk og kompositioner. Den ekstra styrke i de forskellige designs er, at de kan personliggøres og tilrettes på mange forskellige måder således, du opnår den unikke template til din egen netbutik.
Vi har altså åbnet op for flere redigeringsmuligheder, hvilket gør dem alsidige og individuelle.

Du vil have mulighed for at vælge mellem flere standard designs, som er en del af dit abonnement hos SmartWeb, men som noget nyt, som vi er rigtig stolte af, kan vi også tilbyde prisvenlige designs, udviklet af vores meget kompetente samarbejdspartnere, der alle er designeksperter.
I disse designs vil du ikke blot opleve lækkert og brugervenligt design, du vil også opleve nye og spændende funktioner som f.eks. dynamisk forside med udtræk af brands, tilbud og nyheder.

Vi vil løbende i fremtiden opdatere vores DesignStore med nye og tidsvarende designs med hjælp fra vores samarbejdspartnere, og med dette setup opfylder vi vores mangeårige ønske om, at udviklingen på SmartWeb skal være brugerdrevet.

Samarbejdet med vores designpartnere, i dette projekt, er en retning, som vi synes, er rigtig spændende, og som vi mener, vil bringe endnu mere værdi til dig som kunde.
Se videoen hvor Bobby Thygesen og Rasmus Graversen, grundlæggere og ejere af SmartWeb, fortælle om idéen bag DesignStore her.

Du har mulighed for at få flere detaljer om vores designs på vores nye Design portal.
Vores design portal er en ny hjemmeside, som du finder på design.smartweb.dk.
 
Denne side er lavet, for at du kan få et mere detaljeret overblik over funktioner, support og manualer til de relevante designs.

Hvis du allerede nu gerne vil benytte nogen af de tilgængelige designs, kan du følge nedenstående guide. Når du bekræfter købet af et design, vil du modtage en faktura fra vores bogholderi.

Er du ikke kunde hos SmartWeb, kan du bestille en webshop gratis i 30 dage her.

Hør ejerne af SmartWeb, Bobby og Rasmus fortælle om idéen bag DesignStore i videoen herunder
Har du allerede en løsning hos SmartWeb, skal du gøre følgende:

Login i din løsning og vælg ”Design Manager” under ”kontrolpanelHerefter trykker du på knappen ";Design Store"; øverst til højreNu vælger du det design du gerne vil benytte og hvis designet har en pris trykker du ";Køb";Hvis du er ved at foretage et køb skal du acceptere betingelserne for at kunne benytte det nye design.Du vil nu finde dit nye design under afsnittet ”Inaktive designs” hvor du efterfølgende har mulighed for at aktivere og bruge designet på din løsning.


 
Har du spørgsmål vedrørende DesignStore i administrationen eller til design.smartweb.dk er du velkommen til at tage fat i vores kundeservice hvor vores e-handelskonsulenter vil hjælpe dig videre. 

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!