Blog

Blog

Tips til din webshops julesalg

oprettet d. under Salg og markedsføring, Trends og inspiration | Antal Læsninger: 7375

Tips til din webshops julesalg


Du kan allerede mærke det. Juleræset er i gang, og danske juleshoppere vælter massevis af gaver i de digitale indkøbskurve. Vil du nå at skrue på alle de rigtige knapper, der optimerer dit julesalg, er det nu, du skal i gang!


Hvad gør din webshop unik?

Kampen om julekunderne er benhård. Derfor skal du naturligvis huske at blære dig med alt det, der gør din webshop speciel, og som adskiller den fra konkurrenternes.

Her tænker vi ikke kun på priser, slagtilbud og julerabatter, men i højere grad på alt det, du har gjort for at gøre det til så god en oplevelse at juleshoppe i din webshop som muligt. Det kunne eksempelvis være:

 

Tip #1: 
At tydeliggøre din webshops udvidede bytteservice. Fremhæv det, så ingen er i tvivl om det. 
 

Tip #2: 
At fortælle, hvis du pakker gaverne ind for dine kunder - og om det er gratis. Tænk, hvis det var det afgørende argument for de ekstra salg, der ellers var gået til konkurrenten.
 

Tip #3: 
Er du e-mærket, og er dine kunder dækket af e-mærkets køberbeskyttelse, så skilt med det. 9 ud af 10 juleshoppere foretrækker nemlig at handle på shops, der sikrer dem økonomisk.
 

Tip #4: 
Har du udvidet kundeservice eller hevet ekstra personale ind til at pakke pakkerne, så de lynhurtigt kan sendes hjem til kunderne, så gør opmærksom på det.

 

Du har garanteret selv de næste 100 ting, du kan vælge at fremhæve, når julekunderne skal lokkes til, så det er bare at komme i gang.


E-bog: 7 tips til din webshops julesalg

e-mærket har lavet en e-bog med 7 tips til din webshops julesalg - og få mere glade kunder, der køber mere. 

E-bogen: 7 tips til din webshops julesalg.
 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!