Blog

Blog

Er dit website mobilvenligt efter d. 21 april 2015?

oprettet d. under Trends og inspiration | Antal Læsninger: 3025

Er dit website mobilvenligt efter d. 21 april 2015?

Google d. 21. april 2015

Fra d. 21 . april 2015 rangerer Google websites ud fra deres mobilvenlighed. Det skyldes, at Google ønsker at give brugerne de mest relevante resultater, når de anvender mobiltelefonen eller andre mobile enheder til at søge på Google.
Det betyder, at efter d. 21. april 2015 vil websites med indhold, der ikke er mobilvenligt, få lavere placeringer i søgeresultaterne, når brugerne søger fra mobile enheder

Hvad betyder det for mig?

Hvis dit website ikke er mobilvenlig pr. d. 21. april 2015, kan det betyde, at du vil opleve et fald  på trafik fra mobile enheder i forhold til den trafik, du har nu. 

Hvorfor denne ændring?

Mange mennesker søger i dag på nettet via mobiltelefoner og andre mobile enheder. Google har valgt at tilpasse deres søgealgoritme brugernes konkrete adfærd. Ændringen påvirker mobile søgninger på alle sprog i verden og får en betydningsfuld indvirkning på Googles søgeresultater. Brugerne vil opleve, at det bliver lettere at finde relevante søgeresultater af høj kvalitet, der er optimeret til deres mobile enheder.

Læs den officielle udmelding fra Google.

Hvordan finder jeg ud af, om mit website er mobilvenligt?

Brug Googles test af mobilvenlighed. Den giver dig hurtigt en vurdering.
 
Hvis du allerede har et mobilt design på dit website eller allerede bruger SmartWebs nye Design Manager, vil Google acceptere dit site som mobilvenligt, og du behøver ikke at gøre mere.

Hvordan kan jeg gøre mit website mobilvenligt?

Med SmartWebs nye Design Manager får du et mobilvenligt og responsivt design.

Hvis du endnu ikke har opgraderet til den nye Design Manager, er der nu en god grund til at kigge på dit design inden d. 21. april.
 
Du går blot ind i din Design Manager. Her finder du knappen ”Ny design Manager” som markeret med rødt nedenfor. Du bliver her præsenteret for en video, der punkt for punkt guider dig gennem opgraderingsværktøjet.
 
Vi anbefaler dig at se videoen først.

Ny kunde?

Hvis du ikke allerede er kunde hos SmartWeb, kan du oprette en webshop med det samme. Prøv vores webløsning gratis i 30 dage her.

Brug for hjælp?

Kontakt vores support her hvis du har brug for hjælp.

Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!