Blog

Blog

Med SmartWeb fik vi en professionel webshop med smarte funktioner

Oprettet d. under Opstart af webshop, Trends og inspiration | Antal Læsninger: 5471

Med SmartWeb fik vi en professionel webshop med smarte funktionerExentri Wallets sælger unike og elegante kortholdere af højeste kvalitet.Exentri Wallets så dagens lys allerede tilbage i 1999. Virksomheden blev startet af de unge nordmænd, der havde bemærket en øget efterspørgsel på en mere moderne kortholder. Det resulterede i en lille, elegant og praktisk kortholder, som kombinerer den klassiske stil med behovet for plads til kort. 


Kortholderne er lavet af ægte skind og rustfrit stål og indeholder både RFID beskyttelse mod identitetstyveri og elektronisk lommetyveri. 

 

I 2018 tog Exentri et valg om at flytte webshoppen over til SmartWeb - en ændring, de er virkelig tilfredse med i dag. Læs hvilke overvejelser de gjorde sig, da de skulle vælge ny webshop-platform - og hvorfor de valgte SmartWeb. 


Hvilke overvejelser gjorde I jer, da I skulle vælge webshopsystem?

Vi ønskede os en løsning, der var let at bruge, og som gjorde det muligt for os at etablere vores webshop på kort tid uden den store tekniske viden. Samtidig ønskede vi at skabe en professionel webshop med smarte funktioner, der passer til vores størrelse, salgsvolume og budget,” siger Jon Richard Skjelvand, der er daglig leder for Exentri.Hvad var det, der gjorde at valget faldt på SmartWeb?

SmartWeb matchede vores behov. Med denne webshopløsning var vi i stand til at få et professionelt design, tilbyde vores kunder velkendte og sikre betalingsløsninger og muliggøre salg af vores produkter til ønskede lande over hele verden.
 

Derudover får vi her en hurtig og nem ordrebehandling. En stor fordel er især, at vi har adgang til gratis support!";, siger Jon Richard Skjelvand.


Hvordan oplever du samarbejdet med vores support og salgsafdeling?

Vi har tidligere oplevet at skulle betale dyrt for enkelte supporthenvendelser. Vi har tidligere brugt Magento. Efter at vi er flyttet til SmartWeb får vi altid hurtig og god support - helt gratis. Vi har også adgang til mange hjælpevideoer og hjælpemanualer døgnet rundt. Vi er meget glade for, at vi skiftede til SmartWeb,” siger Jon Richard Skjelvand.

 

Drømmer du om at starte din egen webshop? Test vores webshopsystem gratis i 30 dage, og prøv kræfter med iværksætteriet.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!