Blog

Blog

Hvordan kan du forebygge svindel på din webshop?

Oprettet d. under Opstart af webshop | Antal Læsninger: 6077

Hvordan kan du forebygge svindel på din webshop?

Hvordan kan jeg beskytte mig mod svindel?

Det er ikke let at forhindre svindel, men som webshopejer er der nogle enkelte trin, du kan tage for at beskytte dig selv:

  • Først og fremmest skal betalingsstrømmene sikres i alle faser. Det vigtigste er selve betalingssiden. For at opnå sikkerhed skal du have et SSL-certifikat udstedt i dit navn og implementere dette på din hjemmeside. Dette giver ekstra sikkerhed, der er nødvendigt for at undgå hacking. Certifikatet giver også kortholder en ekstra, intern fred, når de handler på din webshop. Du kan læse mere om SSL-certifikatet her.

 

  • Brug frekvensstyring til at analysere transaktionsadfærd i din webshop. Hvis du ser en usædvanlig stor strøm af transaktioner, kan det være en indikator på stjålet kortsvindel. Du kan udføre frekvenscheck ved at analysere dine transaktioner. Frekvenskontrol sammenligner de data kortholderne har informeret om, med data fra sociale medier. Du kan også indstille en grænse for antallet af transaktioner, som kan udfyldes pr. kort. Det er altid en god ide at kontrollere, hvor hovedparten af ​​dine transaktioner normalt kommer fra. På den måde kan du registrere usædvanlige transaktioner, og hvis en transaktion kommer fra et højrisiko land, kan du vælge at blokere ordren, indtil den kan bedømmes manuelt. Når en bestilling skal bedømmes manuelt, kan du kontakte kortindehaveren via e-mail eller telefon og bede dem om at bekræfte forskellige typer oplysninger, eller kontrollere, om faktureringsadressen og leveringsadressen er forkerte. Små ting kan hjælpe dig med at opnå bedre resultater, og det vil blive betragtet som en ekstra sikkerhedstjeneste til dine kunder.

 

  • Kontroller for usædvanlige afvisninger. Der kan være tilfælde, hvor et kort blev brugt flere gange og blev afvist hver gang. Det kan være, at kortet på et senere tidspunkt blev brugt igen og blev godkendt denne gang. Dette kan pege i retning af svindel angreb. Det er derfor en god idé at analysere de afviste transaktioner, du ser i din webshop.

 

  • Implementering af 3-D Secure eller VbV (Verified by Visa) er den mest effektive måde at forhindre svindel på. Ved at have 2-faktor-autentificering er webshoppen ikke ansvarlig i tilfælde af svindel, der slutter med chargebacks.

 

  • Analyser SAFE eller TC40 data som du modtager dagligt. Dataene hjælper dig med at analysere og identificere usædvanlige mønstre i kort eller BINS. Derudover hjælper det dig med at overholde Mastercard og Visa compliance-programmer.

 

Lyt til din indløser. Erfaring er utrolig vigtig, og de med god erfaring kan give dig gode råd. Hvis en indløser kontakter dig, er det udelukkende fordi de vil hjælpe dig med at opnå succes.

 

Svindel og chargebacks

Som tidligere nævnt er der ingen måde hvor på man kan undgå svindel helt. Det bedste du kan gøre, er at forbygge det. En god tjekliste for alle webshops er:

  • Bruger du CVC / CVV og AVS?
  • Er 3DS eller VbV aktiveret?
  • Analyserer du de data, du modtager fra SAFE og TC40?

 

Jo mere sikkerhed og godkendelse du har i din webshop, desto bedre kan du undgå svindel. Desværre sker svindel, selvom du har krydset alle boksene af. Brug af 3DS og VbV reducerer svindel med over 90%.

Hvis du modtager en svindel lignede transaktion, selvom transaktionen blev gennemført i et sikkert miljø (3DS eller VbV), er du ikke ansvarlig for transaktionen. I så fald er den kortudstedende bank ansvarlig.

 

Betinget 3-D Secure

Selvom den sikreste løsning er at aktivere 3-D Secure på alle transaktioner, er det ikke sikkert du foretrækker det som forhandler. Med Clearhaus og QuickPay er det ikke nødvendigt at bruge fuld 3-D Secure på enten alle eller ingen af ​​transaktionerne. I stedet kan du benytte betinget 3-D Secure.

Betinget 3-D Secure kan introduceres på to måder:

Den første måde er helt automatisk. Hvis Clearhaus kræver 3-D Secure på en bestemt transaktion, vil 3-D Secure automatisk blive brugt til denne transaktion, uden at kortindehaveren oplever, at den adskiller sig fra den sædvanlige 3-D Secure.

Den anden vej er gennem QuickPay's svindelfilter. Gennem QuickPay er det muligt at oprette brugerdefinerede regler for at bestemme, hvornår du skal bruge 3-D Secure. Dette kan f.eks. være baseret på hvor kortet er udstedt eller transaktionsbeløbet. Dette kan også kombineres med QuickPays automatiske svindelscore, som analyserer hver betaling ved hjælp af et sæt parametre.

Ved at bruge betinget 3-D Secure kan du optimere svindelforebyggelse i din webshop og konverteringsfrekvens. For at aktivere 3-D Secure, skal du have både en indløser og en gateway, der understøtter denne funktion.

En lille, men effektiv administration af din webshop kan hjælpe dig med at forhindre svindel og tab i det lange løb.

 

Prøv vores SmartWeb webshop gratis i 30 dage - helt uforpligtende. 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!