Blog

Blog

Mammanminogmeg.no: SmartWeb er rig på funktionalitet, let at bruge og har hurtig og effektiv support

oprettet d. under Opstart af webshop, Trends og inspiration | Antal Læsninger: 7336

Mammanminogmeg.no: SmartWeb er rig på funktionalitet, let at bruge og har hurtig og effektiv support

Det tog mindre end 10 timer for ægteparret Christina og Glenn Gleditsch-Reiersen at starte deres webshop Mamman Min og Meg i SmartWeb! Ifølge ægteparret er SmartWeb intuitivt og har rigtig mange funktioner og færdige ”plug and play” løsninger, der gør det nemt at komme i luften med sin webshop! Hør mere om Christina og Glenns erfaringer med at starte en webshop i SmartWeb.

 

I april 2015 startede ægteparret Christina og Glenn Gleditsch-Reiersen webshoppen Mammanminogmeg.no, som sælger tøj og udstyr til mor og barn. Webshoppen fokuserer på uld og bæredygtige materialer såvel som smart udstyr, som gør hverdagen nemmere for småbørnsfamilier. Sammen har ægteparret to børn - Alexander på tre år og Amalie på fem uger:

 

Jeg har altid haft et ønske om at skabe min egen arbejdsplads. Da Alexander blev født var tiden rigtig til at starte planlægningen af webshoppen Mamman Min og Meg. Motivationen var at skabe en god og meningsfuld arbejdsplads for os selv og andre,” siger Christina Gleditsch-Reiersen.

 

Hårdt arbejde lønner sig

Christina er uddannet projektleder og har de sidste 10 år arbejdet inden for 3. parts logistik, og Glenn har mange års erfaring inden for IT og logistik. De gjorde sig mange overvejelser inden, de kastede sig ud i webshop-eventyret:

 

Vi synes, at vi sammen havde en god baggrund for at starte en webshop og at opnå stor succes med denne. Vi havde en interesse og viden om de produkter, vi skulle sælge. Vi forberedte os godt og lavede meget research inden, vi tog det endelige valg”, siger Glenn Gleditsch-Reiersen.

 

 

Ægteparret har givet sig fuldt ud i forhold til at drive webshop, og det har vist sig til tider at være hårdt arbejde:

 

Der er ingen genveje. Du nødt til at give dig 100% til opgaven. Man skal give sig selv tid og være nøjsom med pengene. Det er ikke noget 8-16 job at være webshopejer. Til gengæld er det meget tilfredsstillende at se, at hårdt arbejde betaler sig,” siger Christina Gleditsch-Reiersen.

 

Nemt at bruge

I deres søgen efter den rigtige webshopudbyder så Christina og Glenn på mange forskellige webshop platforme. De ønskede et system, som var rig på funktionalitet og til en fornuftig pris:

 

SmartWeb havde mange funktioner, der var vigtige for os som fx færdige plug & play-løsninger til betalinger og integrationer til flere relevante eksterne systemer. Dette kombineret med en rimelig pris betød, at vi valgte SmartWeb,” siger Glenn Gleditsch-Reiersen.

 

 

Ægteparret nævner, at en stor fordel ved SmartWeb er, at systemet er brugervenligt og intuitivt. Faktisk tog det dem mindre en 10 timer at starte deres webshop i SmartWeb:

 

Det tog mindre end 10 timer for at lave en simpel test-version med et par produkter og et standard design. SmartWeb er bygget op på en intuitiv måde med gode hjælpefunktioner og hjælpevideoer,” siger Christina Gleditsch-Reiersen og tilføjer:

 

SmartWeb er rig på funktionalitet, nemt at bruge og har hurtig og effektiv support. SmartWeb er en rigtig ";OneStopShopping"; løsning til webshops. Der er mange designs at vælge imellem, og hvis man har stor teknisk kunnen, så kan man selv programmere i systemet. Vi anbefaler SmartWeb til alle, der ønsker at starte en webshop uden at investere store summer i dyre konsulenter og kundetilpassede it-løsninger,” siger hun.

 

Vær tålmodig og tro på dig selv

Mammanminogmeg.no vokser hurtigt. Glenn og Christina vil gerne udvide deres varesortiment med flere produkter, øge markedsandelen i Norge og i sidste ende ekspandere ud i de nordiske lande:

 

";Vores råd til andre, der ønsker at starte webshop er at vælge produkter eller tjenester, der interesserer dig. Find din egen stil, der skiller sig ud fra konkurrenterne. Vær tålmodig og tro på dig selv. Forvent ikke at blive millionær med det samme. Hårdt arbejde betaler sig i det lange løb,"; siger Glenn Gleditsch Reiersen.

 

Nedenfor ses webshoppen Mamman Min og Mig: 

 

Har du fået lyst til at prøve SmartWeb?

Prøv SmartWeb gratis


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!