Blog

Blog

Få et SSL certifikat på din webshop og beskyt dine kunders data!

oprettet d. under Salg og markedsføring | Antal Læsninger: 4307

Få et SSL certifikat på din webshop og beskyt dine kunders data!

 

Med et SSL certifikat på din webshop er dine kunder sikre på, at din webshop er et sikkert sted at handle. Dine kunder kan se den øgede sikkerhed via hængelåsen i browseren, og at der står ”https” i URL’en. Google tilgodeser webshops med et SSL certifikat, så der skulle være gode chancer for, at du får en bedre placering på Google, hvis din webshop har en SSL kryptering.

 

Hvad er et SSL certifikat?

SSL står for ";Secure Sockets Layer"; og er en krypteringsteknologi, der sikrer, at kun dig og din kunde kan læse den information, der sendes imellem jer. Det kan fx være din kundes e-mailadresse, navn, adresseoplysninger eller login-kode. SSL er mest kendt som den grønne hængelås i browseren.

 

 

Undgå en aflytter på forbindelsen

En aflytter på forbindelsen er, hvor en udefrakommende person tvinger sig adgang til dine kunders data. Det sker ved, at personen ”lytter med” og opsnapper din kundes forbindelse til din webshop og dermed har adgang til alle de informationer, som din kunde indtaster på din webshop. Et eksempel er en kunde, som sidder med sin bærbar på et public Wi-Fi på en café eller derhjemme. I nærheden sidder der en hacker og ”lytter med” på alt, hvad der indtastes. Dette kan du undgå med et SSL certifikat på din webshop, som krypterer al den data, der sendes mellem dig og din kunde.

 

Din betalingsløsning og SmartWeb admin er altid sikker!

Lige meget om du har SSL på din webshop eller ej, så vil din betalingsløsning ALTID være sikker og krypteret med SSL. Det er en selvfølgelighed, når der indtastes kreditkortoplysninger. Din kundes kreditkortoplysninger vil altså altid være sikret via din betalingsløsning. Vi har også sikret vores administration med SSL, så når du arbejder i SmartWeb, så er du sikret mod, at nogle skulle kunne opsnappe de oplysninger, du taster ind. 

 

3 gode grunde

SSL skaber troværdighed og tryghed
Langt de fleste kunder vil se SSL som et tegn på troværdighed. Vi ser hele tiden hængelåsen og ”https” på store, troværdige sider, så det er måske derfor, at vores underbevidsthed opfatter det som værende det ”rigtige”. I forhold til at shoppe på nettet, så skaber det en tryghed for dine kunder, at de ved, at deres forbindelse er sikret, når de indtaster deres personoplysninger. Browseren ”Mozilla Firefox” har taget konsekvensen af den manglende sikkerhed og viser en hængelås med en rød streg over sig i adressefeltet, når forbindelsen til en login-side ikke er sikker:

 

 

Denne slags advarsler gør det meget tydeligt for dine kunder, om din webshop er sikker eller ej – og det vil dermed også have stor indvirkning på, om de har tiltro til din webshop. Hvis dine kunder har tillid til din webshop, vil de ofte være mere tilbøjelige til at handle hos dig. Derfor kan man godt sige, at tillid øger dine muligheder for salg. Så med et SSL certifikat er der altså mulighed for, at du kan øge din konverteringsrate, fordi kunderne kan se, at de er i trygge hænder hos din webshop.

 

Bedre placeringer på Google
Google har meldt ud, at de ser SSL som et positivt ranking parameter. Hvis du har et SSL certifikat på din webshop, vil du altså stå bedre i Googles øjne – og du vil potentielt opleve, at flere af dine undersider vil få en højere placering i Googles søgeresultater med en SSL kryptering.

 

Google Shopping virker ikke uden SSL
Det er ikke muligt at annoncere på Google Shopping, hvis du ikke har SSL. Google har gjort SSL til et krav for at kunne gøre brug af muligheden for at annoncere på Google med billeder. Det er med til at understrege vigtigheden af SSL. Generelt er der flere og flere situationer, hvor din webshop vil blive straffet for ikke at have SSL.

 

Interesseret i at købe et SSL certifikat til din webshop? 

Køb SSL hos SmartWeb

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!