Blog

Blog

TERRARIUM - Et trendy og moderne design

oprettet d. under Trends og inspiration, Nyt i SmartWeb | Antal Læsninger: 3717

TERRARIUM - Et trendy og moderne design

 


Om designet


Vi har netop udgivet et nyt design, Terrarium som findes i tre forskellige variationer; Terrarium, Blooming Tea og Contrast. Det nye design er skabt ud fra de nyeste tendenser inden for webshop design, samt den feedback vi har fået fra vores kunder. I designet har vi fokuseret meget på alsidighed, kunde konvertering og brugeroplevelsen. 

 


Passer designet til din webshop?


Designet passer til mange forskellige typer shops. Startups, mellemstørrelses webshops eller webshops med få produkter. Tanken er, at designet giver muligheden for at fremhæve ideen bagved webshoppen og hvad man sælger, ved at sætte fokus på produkterne og derved skabe værdi for din virksomhed. For større webshops kan designet være et godt startsted for at udbygge sin egen personaliserede webshop.

Som nævnt tidligere findes Terrarium i 3 forskellige temaer, som du kan vælge imellem. Hvert tema er optimeret i forhold til forskellige forretningsmål, men du kan selvfølgelig eksperimentere med de forskellige temaer for at opnå den løsning du synes der er mest optimal for dig.

Terrarium:

Terrarium er basis temaet og det bruger en kombination af flotte billeder og Call to action områder for at fange dine kunders opmærksom.

Udforsk Terrarium

Blooming Tea:

Blooming Tea er perfekt til startups eller forretninger med få produkter, fordi man kan fremhæve det enkelte produkt ved at bruge elementer af storytelling i produktbeskrivelserne, blogindlæg og sociale medier.  

Udforsk Blooming Tea

Contrast:

Contrast temaet er ideelt hvis du vil prøve at lave et statement med din webshops design. Kontraster, pangfarver og store overskrifter er med til at give designet et unikt look. Du kan bruge pangfarverne og overskrifterne på udvalgte elementer for at fange dine kunders opmærksomhed.

Udforsk Contrast

 


Hvad er nyt?


Terrarium indeholder nogle af vores kunders favorit funktioner, men vi har også tilføjet nye funktioner, som vi har udviklet på baggrund af den feedback vi har fået fra vores kunder og ud fra best practice regler. Derudover var det vigtigt for os at sørge for at der er masser af muligheder for at kunne personalisere designet, samtidigt med at det ser så simpelt ud som muligt.

I designet er der inkluderet en forsideslider med mulighed for at tilføje overskrift og en ’call to action knap, hvilket vil være det første dine kunder ser når de besøger din webshop. Det giver dig muligheden for at skrive en fangene tekster som for eksempel fortæller om din webshops værdier, eller gode tilbud.

Hovedkategori elementet vil hjælpe dine kunder til at få et godt overblik over hvad dine du sælger. En liste over hovedkategorierne kan også findes i navigationen, hvis nu dine kunder forlader forsiden.

Produktlisten kan vises i det traditionelle ’række layout’ eller i det nye moderne layout, med færre detaljer, hvorefter kunden aktivt skal klikke på produktet for at læse mere. Dette layout er visuelt en meget behagelig måde at produkter på. Du kan også vælge om du vil tilbyde yderligere information om dine produkter, når kunden holder musen over produktet.  

Vi har også tilføjet en 'fuld-bredde' sektion som du kan bruge til at vise forskelligt content såsom tre unikke selling points eller en nyhedsbrev signupformular, som vil vise sig i bunden af alle sider. Vælg dit foretrukne sociale medie feed og vis det på din forside.   

Eksempel med visning af Instagramprofil på webshoppen:

 

Eksempel på Unique Selling Points:

 

Eksempel på visning af Pinterest på webshoppen:

 

De to seneste blogindlæg vil være vist på forsiden. Dette kan hjælpe din webshop med at ’ranke’ højere i søgemaskinerne og sælge dine produkter mere effektivt. Du kan bruge sektionen i footeren til at indsætte personligt content såsom anmeldelser, troværdighedsmærkater såsom e-mærket eller hvad end du synes.

 

 

 


Designets styrker


Terrarium er et helt gratis design som kommer med en masse nye funktioner som du kan bruge og personalisere efter din smag. Fang dine kunders opmærksomhed, kommunikér effektivt og maksimer konverteringer med dette nye design ved at bruge billede med høj kvalitet og interessante Call to action content.

 


Er du blevet interesseret i at vide mere om Design i SmartWeb?  LÆS MERE


 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!