Blog

Blog

Premium Designs

oprettet d. under Opstart af webshop, Salg og markedsføring | Antal Læsninger: 5233

Premium Designs

Det skal være nemt at få et webdesign hos SmartWeb, der indeholder funktioner udover det sædvanlige. Derfor har vi indgået et samarbejde med en række designbureauer, der har arbejdet med webdesign og optimering af brugeroplevelsen på webshops i mange år for at skabe vores Premium Designs.

 


Hvad er et Premium Design?


Med Premium Designs får du webshopdesigns i højeste kvalitet. Designs i denne kaliber har tidligere været forbeholdt virksomheder med store budgetter til webdesign. Nu kan du få fingrene i Premium Designs uden at skulle afsætte et stort budget og uden at du skal igennem en lang design- og udviklingsproces.

 

Vi har sammen med designbureauerne lavet designs, der indeholder specialfunktioner udover det sædvanlige. Ved at benytte et Premium Design slipper du for at programmere disse funktioner fra bunden og det sparer dig både tid og penge. Premium Designs ligger klar til dig i SmartWeb og du kan installere dem med 1 klik!

 


Hvorfor vælge et Premium Design?


Der er mange parametre at tage højde for, når man skal vælge et nyt design. Nogle af de afgørende er fleksible opsætningsmuligheder og muligheden for at få funktioner udover det sædvanlige. Vores Premium Designs har et flot udtryk, indeholder mange ekstra funktioner og opsætningsmuligheder. Derudover er det en stor fordel, at du kan komme i gang hurtigt!

 

3 gode grunde til at vælge et Premium Designs:

 1. Indeholder ekstra funktioner
 2. Har flere opsætningsmuligheder
 3. Brug mindre tid på programmering

 

Udvalgte Premium Designs:

Se flere Premium Designs

 


Premium betyder ekstra funktioner


Alle designs i SmartWeb er flotte - også vores gratis designs. Premium Designs er mere end det visuelle - de opfylder andre og mere krævende behov.

Udover alle de standardfunktioner du kender i SmartWeb, har designbureauerne udviklet og tilføjet nye ekstra funktioner, som ikke findes i vores gratis designs. Funktionerne er udvalgt på baggrund af designbureauernes erfaring med salgsoptimering af webshops og deres æstetiske tilgang.

 

Eksempler på ekstra funktioner i Premium Designs:

 • Kant til kant design (fuld bredde).
 • Mere detaljeret opsætning af varekurven.
 • Visning af blogindlæg på din forside.
 • Anderledes opsætning af produktlister.
 • Forbedrede forside elementer til visning af fx af dine brands.
 • Indarbejdelse af dine USP’er (Unique Selling Proposition).
 • Opsætning af fokusbannere til fx nye kollektioner eller sortiment.
 • Og meget mere...

 


Troværdighed og anmeldelser


En nyttig funktion, der er indarbejdet rigtigt godt i flere af vores Premium Designs, er muligheden for at vise Trustpilot og e-mærket øverst på din webshop. Dette er med til at øge din webshops troværdighed og i sidste ende kan det betyde mere salg. Flere Premium Designs indeholder denne funktionalitet samt mange andre flotte detaljer og muligheder.

 

Denne funktion, som blandt andet findes i Memento, har en nem opsætning og kan hurtigt aktiveres i din webshop løsning.

 


Dropdown produktkategorier


Vores gratis designs benytter sig af en venstremenu og det fungerer rigtig godt i langt de fleste tilfælde. Hvis du ønsker både venstre menu og dropdown i den vandrette produktnavigation, kan du finde flere Premium Designs, som eksempelvis Memento, der har denne funktion. Ved at vælge et Premium Design, der allerede fra start, har denne ønskede menustruktur, er du fri for at få udviklet tilpasninger af dit gratis design og det vil sandsynligvis spare dig både tid og penge.

 

 

Fordelen ved at have dropdown menuen er, at kunden altid kan skifte produktkategori - også selvom kunden befinder sig på en side, hvor venstremenuen ikke er vist. Dette gør at du kan udnytte hele skærmens bredde til at præsentere dine produkter (ved at skjule venstrenavigationen) og i stedet lade kunden benytte dropdown i toppen af siden.

 


Kant til kant design


Ønsker du et design, som udnytter hele skærmens bredde, kan du med fordel benytte Galaxy, Arci eller Suits. Her er der fokus på store billeder, der fremhæver detaljerne på dine produkter. Samtidig er navigationen flyttet for at give endnu mere plads til den visuelle præsentation.

 

 

Se hvordan Galaxy fungerer med kant til kant design.

 


Fokusbannere


Fokusbannere er felter, designeren har sat op på forhånd, så det er nemt for dig at sætte dine egne billeder ind og samtidig få din webshop til at se flot og professionel ud. Bannerne kan eksempelvis bruges til at sætte fokus på dine nyheder, et udsalg du afholder, en størrelsesguide eller hvad end du ønsker at linke til. På Memento designet er fokusbannerne de farverige felter lige under billedelementet.

 

 


Brug mindre tid på programmering


Vi tror, at du ønsker at bruge så lidt tid som muligt på at programmere på din webshop. I stedet ønsker du at bruge din tid på alle de andre opgaver, der også ligger på dit bord.

Vi tror også på, at hver virksomhed er helt sin egen og har brug for ekstra funktionalitet, som ikke nødvendigvis findes i vores gratis designs. Derfor har vi sammen med vores designpartnere brugt en masse tid på at lave webdesigns, der giver dig ekstra ekstra funktioner og muligheder.

I stedet for at vi programmerer de ekstra funktioner fra bunden, hver gang en kunde efterspørger dem, har vi indarbejdet mange af dem i vores Premium Designs og kan tilbyde dem til en brøkdel af prisen. Det kan vi fordi vi kun skal lave dem én gang!

Selvom et Premium Design koster et mindre beløb, sparer du tusindvis af kroner sammenlignet med den pris, det ville koste at lave dem fra bunden. Du sparer tid og penge og vi kan bruge endnu mere tid på at forbedre SmartWeb for dig!

Du kan se vores Premium Designs på vores website eller når du er logget ind i din webshop (gå til ";Kontrolpanel"; og klik på ";Design Manager";).

 

Premium Designs installeres med 1 klik og så er du i gang!

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!