avecdo

Tilpasning af dit Data Feed – på den nemme måde

Forbind din webshop og vækst

Hvis du ønsker at vækste din virksomhed eller få mange flere salg, er det ofte en fordel at lave så mange integrationer som muligt fra din shop og direkte til salgskanaler.

 

Med avecdo kan du forbinde din webshop med førende services såsom Wupti Marketplace, Google ShoppingPricerunner og Facebook uden tidskrævende programmering og tilpasning! avecdo analyserer dit produktfeed og skaber et nyt feed, der kan læses af de services du har brug for. Dermed kan du strømline informationen mellem din webshop-løsning og de populære handelsplatforme.

Èt produktfeed plugin er alt, hvad du behøver!

avecdo’s funktioner er resultatet af fremragende kodning. De fleste webshop-løsninger har produktfeeds, men ofte indeholder de ikke den rette information, der er nødvendig for, at de fungerer ordentligt på de platforme, hvor de er tilføjet.

 

Selvom dit feed fungerer perfekt sammen med eksempelvis Google Shopping, så vil du opleve, at det ikke møder kravene for Facebook – dette kræver omkostningsfuld udvikling og konstant vedligeholdelse af unikke feeds. Med avecdo behøver du aldrig bekymre dig om dette mere!

 

Installer dit avecdo-plugin på din webshop. Så kan du hurtigt og nemt generere produktfeeds, som kan læses af lige den platform, der passer dig! Du kan skræddersy dine kategorier og skabe unikke produktbeskrivelser, så du undgår at genbruge det samme indhold – dét er godt for din SEO!

 

Det tager omkring 3-5 minutter fra du har registreret en konto og indtil, at avecdo har hentet alle dine produkter ind i systemet. Herefter tager det dig kun et klik for hver kanal, du ønsker.

 

Understøttede kanaler

Understøttede kanaler er indtil videre blandt andet Wupti Marketplace, Heyloyalty, Dealry, Partner-Ads, Miinto, Google Shopping, Pricerunner, Kelkoo, Facebook og Trendsales og indenfor få uger kommer Coolshop Marketplace.

 

avecdo’s primære mål

avecdo’s primære mål er altid, at gøre det så simpel som muligt, og derigennem spare dig masser af tid. Tid som man som shopejer absolut kan bruge til noget andet end at styre sine produkt data ud til den enkelte salgskanal.

 

Teamet bag avecdo

Bag avecdo står Modified Solutions ApS, der i 20+ år har lavet webshop integrationer samt arbejdet med API integrationer, altid ud fra ideen om “Det må da kunne laves simplere end det her”..

 

Sådan kommer du igang

 

1: Tilmeld dig på avecdo her

2: Vælg SmartWeb som din shoptype, og tast din URL / domæne ind. avecdo undersøger nu om shoppen er kompatibel.
3: Hent en kop kaffe, mens avecdo henter dine produktdata og kategorier. Det kan tage et minuts tid.
4: Map dine kategorier mod vores kategorisæt.
5: Vælg de salgskanaler fra avecdo Channel Store, som du måtte ønske.

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt avecdo på mail eller telefon: support@avecdo.com eller 81113370. Du kan også chatte med supporten på www.avecdo.com/da/

Udgivet af:
avecdo

Pris:

Første salgskanal er gratis for evigt. Øvrige priser

 

Support:
avecdo

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!