BENHÅRD BACKEND-UDVIKLER SØGES

Er du en benhård udvikler, der elsker at løse tekniske problemstillinger?
Vil du arbejde i en spændende virksomhed og få et medansvar for
software, som benyttes af mange millioner brugere hver måned? Så læs videre her.

  

Jobbet

SmartWeb søger en backend-udvikler, der er knivskarp til objektorienteret webudvikling. Dine opgaver bliver videreudvikling af vores e-handelsplatform. Du kommer til at arbejde med kritiske systemer, der kræver minimal margin for fejl og stor vægt på sikkerhed. Samtidig er performance utrolig vigtigt, da vores platform bruges af mange kunder.

 

Du kommer til at arbejde med: PHP, Javascript, MySQL, MVC, Memcache, Varnish, Linux, Jira, Git, Continuous integration.

 

 

Dine faglige kompetencer

 • Har relevant uddannelse, f.eks. datalog eller software ingeniør
 • Har relevant erfaring, f.eks. arbejdet med SAAS eller portalløsninger før
 • Du er skrap til objektorienteret udvikling, data/model lag og backend teknologier generelt
 • Har erfaring med automatiske test og caching teknologier
 • Gerne vil arbejde med SAAS-baserede løsninger og Continuous integration
 • Taler og skriver flydende dansk og engelsk.

 

Dine personlige kompetencer

 • Professionel, ansvarlig og ambitiøs
 • God til at strukturere dine opgaver og hurtig til at sætte dig ind i nye ting
 • Du kan arbejde under pres når det virkelig gælder
 • Besidder analytiske evner og kan løse problemer på egen hånd
 • Godt humør og gåpåmod
 • Du er glad for at arbejde selvstændigt og passer godt i en virksomhed, hvor du har ansvar

 

 

 Det tror vi på

SmartWeb er en agil virksomhed med passion for E-handel. På vores hjemmeside kan man oprette en webshop på få minutter og være i gang i løbet af no time!

Vi går utroligt meget op i, at almindelige mennesker kan finde ud af at starte en webshop i SmartWeb og vi ønsker at kommunikere til tider komplekse funktioner på en måde så alle kan være med. Vi knokler hårdt hver eneste dag for at gøre livet nemmere for vores kunder.


Det skal være fedt at gå på arbejde

SmartWeb har en flad organisation, hvor den enkelte får stor mulighed for at bidrage aktivt med ideer og kompetencer. Selvom vi er dybt professionelle er tonen uhøjtidelig og det giver plads til humor. 
 
Det er et stort ønske for os at skabe en god harmoni mellem privatliv og arbejdsliv. Derfor tilbyder vi flexmulighed, så den enkelte kan få alle aspekter til at gå op i en højere enhed.
 
Vi tilbyder derudover en arbejdsplads i et moderne og lyst kontormiljø, gode arbejdsredskaber, sund frokostordning, fri gourmet kaffe, friskpresset juice, frugtordning, 2 årlige sociale arrangementer, pensions- og sundhedsordning og en god fast løn, der matcher dine kvalifikationer.
 
Arbejdsmiljø er i højsædet hos SmartWeb og derfor har vi en arbejdsmiljøorganisation, som består af en medarbejderrepræsentant og en arbejdslederrepræsentant. Sammen arbejder vi kontinuerligt på at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø. 
 
Som udvikler hos SmartWeb får du en vigtig rolle i virksomheden og stor frihed i dagligdagen. Du får en udfordrende hverdag, hvor alle dine kompetencer bliver sat i spil og din viden løbende udbygget. Sammen med dine dygtige kollegaer vil du kunne få professionel sparing og gode sociale relationer.

 

Om SmartWeb

Bag SmartWeb står et dedikeret team på 16 personer, som brænder for E-handel og udvikling af Webshops. SmartWeb blev startet i 2005 og er i dag blandt Danmarks førende webshop-systemer. Selvom vi har god succes, jubler vi stadigvæk hver gang en ny kunde tegner et abonnement og vi er stolte over at så mange har valgt at bruge vores platform til at lave en webshop.

Vi er meget ambitiøse og har blikket rettet fremad! Vi ønsker at videreudvikle os hele tiden – at dygtiggøre os, at lave vores produkt bedre for vores kunder og sidst men ikke mindst fortsætte vores vækst i fremtiden. Vi ønsker at gøre dette ved arbejde sammen med dygtige mennesker, der har samme indstilling – samtidigt skal det være fedt at gå på arbejde og have det sjovt!

SmartWeb ApS
Dalsagervej 25 K
8250 Egå
T: 43331793
W: www.smartweb.dk

 

Ansøgninger

Hvis du vil være en del af vores team, vil vi blive glade for at modtage din ansøgning via e-mail. Du skal sende ansøgning, cv og anden relevant dokumentation til Rasmus Graversen, rbg@smartweb.dk

For flere oplysninger relateret til jobbet er du velkommen til at skrive til Rasmus Graversen: rbg@smartweb.dk.


Ansøgningsfrist:

Skynd dig at sende din ansøgning med det samme – vi tager løbende kandidater ind til samtale! Vi venter dog gerne på den rigtige kandidat.


Tiltrædelse:

Snarest muligt.


Arbejdstid:

37 timer pr. uge


Løn:

Efter kvalifikationer


Team:

Stillingen er placeret i vores udviklingsteam med reference til Rasmus Graversen.


Processen:

Du kan læse mere om vores rekrutteringsproces her: Fra ansøgning til ansættelse.

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!