IntegrateXL

Sælg på markedspladser

SÆLG PÅ MARKEDSPLADSER MED INTEGRATEXL

Sælg flere varer i din webshop. Sælg på de store markedspladser med fuldautomatiseret integration til SmartWebs lagerstyring, ordrehåndtering og udveksling af tracking-id. Gratis oprettelse!

 

Den onlinehandel som vi kender i dag er under forandring - de digitale markedspladser anført af Amazon og Ebay overtager en stadig større del af onlinehandlen. I USA anslås det, at Amazon har mellem 40% og 50% af al onlinehandel. I Europa er de største digitale markedspladser godt i gang med at etablere sig. Blandt andet åbnede Amazon dansk kontor i 2018 og vil i de næste år arbejde aggressivt for at erobre markedsandele her.

 

Som modtræk opruster de største danske onlinebutikker som f.eks. Wupti og CoolShop. De tager markedsandele ved at lade webshops sælge varer på deres egne websites. Hop på toget nu, inden det er for sent!

Lad din webshop erobre nye markeder

Med integrationer til markedspladser fra IntegrateXL kan din webshop nå helt nye niveauer og sælge på de største markedspladser i verden. Din webshop får adgang til Amazon, eBay og i Danmark til lokale markedspladser som Wupti.com, CoolShop og Elgiganten. 

  • Vil du have adgang til nye markeder og nye kunder?
  • Vil du booste salget på din webshop via de største online markedspladser?
  • Skal din webshop have fuldt automatiseret integration af lagerstatus og ordrestyring?

 

IntegrateXL har sammen med nogle af de førende SmartWeb webshops udviklet en unik integration, som kan placere produkter fra din webshop på de største markedspladser.

 

Når en kunde ser din vare på en markedsplads, sørger vi for, at varens lagerstatus er opdateret.

 

Når en kunde på en markedsplads køber din vare, sørger vi for at ordren kommer direkte ind i din webshop, hvor den kan håndteres som enhver anden ordre. Dit ordreflow bliver derfor det samme som for en normal webshop ordre, og du undgår en omkostningsfuld og besværlig parallel ordrehåndtering.

 

Når ordren er pakket og sendt, sørger vores integration for, at besked med tracking id bliver sendt til markedspladsen som klarer kommunikationen med kunden.

 

Understøttede markedspladser 

Vores integration understøtter en lang række af de største markedspladser  i Europa som f.eks. Amazon, eBAY, Wupti, CDON, COOLSHOP, Elgiganten, VidaXL og Carrefour. Se hele listen over understøttede markedspladser her. Vi udvikler hele tiden integrationer til nye markedspladser, så vi kan også klare dit behov.

Sådan kommer du igang

1: Kontakt IntegrateXL for at høre om dine muligheder eller

2: Køb dit abonnement i IntegrateXL’s webshop. Hvis du vil starte med en markedsplads, skal du bruge vores abonnement: BASIS WEBSHOP. Vil du gå all in med op til 5 markedspladser skal du bruge vores abonnement: PREMIUM WEBSHOP.

3: Når ordren er afgivet hjælper Integrate med vejledninger til ansøgninger til markedsplads, mapning af produkter. 

4: Vores programmører opsætter din integration, og når den første ordre er igennem, starter dit abonnement.

 

Har du brug for at vide mere?

Kontakt integrateXL på mail eller telefon: info@integratexl.dk eller +45 70273041. 

IntegrateXL A/S er et danskejet aktieselselskab med hovedkontor i Risskov ved Århus. Vi har fokus på at hjælpe onlinebutikker med at sælge deres produkter på markedspladser og booste deres top- og bundlinje. Vi laver fuldt automatiserede integrationer som håndterer både lagerstatusopdateringer og fuldt integreret ordrehåndtering med din webshop.

Priser

 

Selve integrationen fra SmartWeb til IntegrateXL er gratis.

Her finder du priserne for IntegrateXL: 

  • Oprettelse gratis
  • Support gratis
  • Basis Webshop abonnement (1 markedsplads) €99 / måned
  • 50% rabat på efterfølgende integrationer
  • Premium Webshop abonnement (5 markedspladser) €199 / måned

 

Se mere på https://www.integratexl.dk/abonnementer/

Udgivet af:
IntegrateXL

Pris:
Gratis


Support:
IntegrateXL

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!