Fra ansøgning til ansættelse


Det skal være fedt at arbejde hos SmartWeb!

Det indebærer blandt andet, at man som medarbejder hos SmartWeb får stor medbestemmelse i sin hverdag. bliver udfordret i sit daglige arbejde, arbejder sammen med dygtige kollegaer, og at man brænder for det, man laver. Derfor er det vigtigt for os at afstemme forventningerne grundigt, når vi ansætter nye medarbejdere.

Vi slår alle stillinger op på vores website på denne side. Følg os på Facebook og LinkedIn, hvis du vil have direkte besked, når vi tilbyder nye stillinger.
 

Vores rekrutteringsprocess er således:

 1. Send din ansøgning til den angivne kontaktperson sammen med cv og andre relevantre dokumenter.
 2. Når vi har modtaget din ansøgning, får du en bekræftelse pr. e-mail.
 3. Vi gennemgår løbende ansøgninger frem til ansøgningsfristen.
 4. Til få udvalgte kandidater sender vi en invitation til at deltage i næste runde, som består i at løse en fagrelevant opgave, som også danner samtalegrundlag ved en senere eventuel jobsamtale. hvis du er en af de få udvalgte, vil du automatisk få en besked om, hvorvidt du indkaldes til jobsamtale.
 5. Når alle opgavebesvarelser er gennemgået, inviterer vi udvalgte kandidater til jobsamtale. Du vil automatisk få besked om, hvorvidt du indkaldes til jobsamtale.
 6. Ved jobsamtale 1 fortæller vi om SmartWeb og stillingen. Vi taler derudover om fagrelevante udfordringer med udgangspunkt i din opgavebesvarelse. Du møder typisk den afdelingsansvarlige og en potentiel fremtidig kollega. Efter jobsamtalen har vi forhåbenligt fået en bedre viden om hinanden og en god forventningsafstemning.
 7. Når alle potentielle kandidater har været til jobsamtale 1, udvælges 2-3 kandidater, som inviteres til jobsamtale 2.
 8. Ved jobsamtale 2 stilles uddybende spørgsmål, og vi får afklaret eventuelle uafklarede spørgsmål.
 9. Efter den sidste jobsamtale beslutter vi, hvem vi vil tilbyde jobbet. Som en del af denne beslutningsproces tager vi kontakt til tidligere arbejdsgivere - selvfølgelig efter aftale med dig.
 10. Hvis du får tilbudt jobbet, vil vi sende et udkast af en ansættelseskontrakt til dig, som vi underkskriver sammen efter grundig gennemgang.
 11. Når kontrakten er underskrevet af begge parter, er du officelt en del af SmartWeb-teamet.


Hvis vi ikke har ledige stillinger, er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. her er vores procedure for uopfordrede stillinger:
 

 • Vi læser og gemmer din uopfordrede ansøgning
 • Vi kigger uopfordrede ansøgninger igennem, når vi slår nye stillinger op
 • Hvis vi har en stilling, der matcher dine kvalifikationer, vil vi opfordre dig til at søge stillingen

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!