Flexpos (iAdvice)

iAdvice har integreret FlexPOS kassesystem til SmartWeb

Få fuld integration mellem din webshop og dit kasseapperat med FlexPOS

 


Med et FlexPOS-kasseapparat hos iAdvice får du et kasseapparat, der kombinerer økonomisystem, webshop, og kasseløsning. Kasseapparatet kan tilpasses alle forskellige former for butikker og indeholder alle de nødvendige funktioner for både din webshop og din butik, som gør din hverdag meget mere effektiv!

 

Af funktioner kan blandt andet nævnes salg til kreditkunder, stregkodestyring, byttemærker og udstedelse af gavekort/tilgodesedler. Systemet sørger ligeledes for, at opdatere sig selv, så du altid har de nyeste funktioner tilgængelig.

POS kasseapparat integreret med SmartWeb

Hos iAdvice har vi i mere end 5 år samarbejdet med SmartWeb. Vi stod selv for udarbejdelsen af integrationen mellem SmartWeb og FlexPOS. Flere af SmartWebs kunder benytter allerede i dag vores kasseløsning, og de opnår således fordelene ved kasseintegrationen. Kunne et POS apparat have interesse, kan I læse mere på iAdvice.dk eller på vores underside om POS kasseapparater.

 

Økonomistyring og lagerstyring

Vores kasseløsning har bl.a. indbygget lagerstyring, som kan kobles sammen med din SmartWeb Webshop. På den måde kan du sikre, at du ikke ender med at sælge den samme vare i butikken og på webshoppen på samme tid.

 

Du kan oprette alle dine produkter ovre i SmartWeb, og helt automatisk få produktdata og lagerantal flyttet over på kasseapparatet via. vores integration. Det sparer dig værdifuld tid i en travl hverdag.

 

Det kan være en fordel at få en integration til et økonomisystem sammen med en kasseløsning, f.eks. e-conomic. Med en integration til e-conomic kobler vi kasseapparat til e-conomic, så alle varer og priser automatisk kommer fra e-conomic og over på kasseapparatet. Når dagen er slut laver I en dagsopgørelse på kasseapparat, som helt automatisk sendes til e-conomic, hvor den ligger klar til kontrol/bogføring.

 

Fleksibelt kassesystem tilpasset dine behov

Vores kasseløsning kan sættes op, så det passer bedst muligt jeres forretning. Hvad enten i ønsker lagerstyring foretaget i SmartWeb eller i e-conomic kan iAdvice løse det. Derfor anbefales det altid at give iAdvice et kald, så de kan sammensætte den løsning der passer bedst til Jeres behov.

 

Nedenfor kan i se et udsnit af forskellige workflows med en SmartWeb Webshop integreret med e-conomic økonomisystem samt FlexPOS kasseapparat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sådan kommer du videre

1. Kontakt iAdvice og sig at du ønsker FlexPOS til din SmartWeb webshop, så vil de hjælpe dig i gang.
2. Du kan kontakte iAdvice og læse mere om integrationen her


Hjælp

Hvis du har brug for hjælp, kan du altid kontakte vores kundeservice. Vi hjælper dig med glæde videre.

Udgivet af:
iAdvice

Pris:
iAdvice


Support:
iAdvice

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!