Fedt at gå på arbejde

Fordi du får gode kollegaer, Ansvar, Selvstændighed, Videreudvikling og meget mere

 

Det skal være fedt at gå på arbejde

Alle der arbejder hos SmartWeb brænder for det de laver - det er ikke bare et job! Hos os får du stor mulighed for at bidrage aktivt med dine ideer og kompetencer. Selvom vi er dybt professionelle er tonen uhøjtidelig, og det giver plads til humor. 
 
Vores arbejde er en vigtig del af livet, men det er også andet end arbejde. Vi ønsker at skabe en god harmoni mellem privatliv og arbejdsliv. Derfor tilbyder vi flexmulighed, så den enkelte kan få alle aspekter til at gå op i en højere enhed.
 
Vi tilbyder derudover en arbejdsplads i et moderne og lyst kontormiljø, gode arbejdsredskaber, sund frokostordning, fri gourmet kaffe, frugtordning, 2 årlige sociale arrangementer, pensions- og sundhedsordning og en god fast løn, der matcher dine kvalifikationer.
 
Arbejdsmiljø er i højsædet hos SmartWeb, og derfor har vi en arbejdsmiljøorganisation, som består af en medarbejderrepræsentant og en arbejdslederrepræsentant. Sammen arbejder vi kontinuerligt på at skabe det bedst mulige arbejdsmiljø.

Læs mere om SmartWeb

 

 

Vil du arbejde hos SmartWeb?

Er du ligeså vild med e-handel og webshop løsninger som vi er? Du kan her se, hvilke ledige stillinger vi har lige nu eller søge uopfordret: ledige stillinger

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!