Cybersmile.dk

Live chat på den enkle måde

Sådan fungerer integrationen

Ved at installere Cybersmile i din webshop kan du billigt og enkelt byde dine besøgende velkommen med et Live Chat vindue. Med et Live Chat vindue kan dine besøgende chatte med dig eller dine ansatte - og I vil være i stand til at svare på henvendelser live direkte fra smartphones og computere.

Ved at bruge vores smartphone app kan du være til stede når potentielle kunder har brug for din hjælp, så du får muligheden for at føre dine besøgende igennem et salg. Ved hjælp af vores smartphone applikation kan du selv bestemme, hvornår du er online på din Live Chat – og alternativt lade dine kunder sende dig offline-beskeder, når du ikke er til rådighed. Så er du sikker på at kunne give dine besøgende en unik kundeservice – og undgå, at de hopper videre til konkurrenten.
 
Med Cybersmile har du mulighed for at tilknytte så mange chatkonsulenter (og smartphones) til din webshop, som du ønsker. Samtidig har du mulighed for at give din Live Chat et personligt præg med billede, navn og design, så dine besøgende kan få det helt rigtige førstehåndsindtryk af din forretning.
 
Cybersmile vil løbende tilbyde nye funktioner direkte til din hjemmeside – uden at du skal betale ekstra eller forsage nye installation

Sådan kommer du i gang

Du kan tilknytte en Cybersmile konto til din Smartweb hjemmeside og live-chatte med dine besøgende direkte fra din smartphone eller computer.
Læs mere om hvordan du kommer igang.
Kontakt Cybersmile på mail: contact@cybersmile.dk
 

Support

SmartWeb supporterer ikke denne integration - men det gør Cybersmile.dk.

Yderligere information om integrationen: www.cybersmile.dk 

Udgivet af:
Cybersmile

Pris:
Gratis

Support:
Cybersmile

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!