Start din webshop i dag

Modtag betaling nemt, sikkert og billigt

Kom nemt og billigt i gang med at modtage betaling på din webshop. Vores eget betalingssystem OnPay er sikkert, pålideligt og gennemtestet. Gennem OnPay kan dine kunder betale med kreditkort og Dankort, men også betale på nul-komma-fem via MobilePay, Apple Pay & Google Pay. Det bedste af det hele? Du betaler kun fra 1 krone pr. transaktion. Kræver også en indløsningsaftale. Læs mere om vores betailingsløsninger her.

Søgemaskineoptimeret webshop

Det er særdeles værdifuldt for din webshop at være konkurrencedygtig i dine placeringer på Google. Derfor har vores webshopsystem en række indbyggede værktøjer, der hjælper til SEO af din webshop.

Et klik og dit design er installeret

Du behøver ikke være en haj til teknik for at få en flot webshop. Vælg mellem +20 flotte, gratis designs. Dit design installeres med ét klik. Tilpas nemt farver, billeder og skrifttyper. Alle vores designs er responsive, så de tilpasser sig størrelsesmæssigt alt efter om dine kunder bruger mobil, tablet eller computer.

Gratis kurser og workshops

Hver måned holder vi online StartUp kursus, hvor vi hjælper alle nye kunder i gang med deres webshop. Hvert år inviterer vi til en række fysiske seminarer som DanDomain Academy, Trends og Tendenser & Uddannelsesdag. Alle gratis at deltage i.
Se alle aktuelle kurser her.

Danskudviklet
webshopsystem

Vores udviklere og salgs- og supportmedarbejdere er danske.

Vi sidder +50 medarbejdere på vores kontor i Skanderborg og udelukkende arbejder på at udvikle og optimere vores webshopsystem. Vi er altid opdateret på trends og tendenser og lovgivning inden for dansk e-handel, så din webshop er up-to-date i forhold til danske standarder.

Alt til e-handel samlet ét sted

Saml alle dine webshoprelaterede produkter hos os.:

Domænet til din webshop
Betalingssystemet så dine kunder kan betale online
En professionel e-mailadresse til dine ordrebekræftelser.

Hos os har du altid gratis, dansk telefonsupport. Det vil sige, at du bare skal ringe ét sted hen, hvis teknikken driller. Vi tager telefonen inden for 13 sekunder og tilbyder dig kompetent support og rådgiving uanset din webshops størrelse.

Bygget til at din webshop kan vokse

Sælg til hele verden

DanDomain webshoppen er oversat til 20 sprog. Du kan altså hurtigt skifte sprog på dit design uden at skulle oversætte selv. Det er muligt at levere til alle de lande, du har lyst til, og du kan angive produktpriser i flere valutaer.

Multishop

Opret nemt flere forskellige webshops og styr dem fra samme administration. Du får ét login til alle dine webshops og kan styre dine webshops ét sted.

Ubegrænset plads

Alle webshops får som udgangspunkt 50 GB plads tilknyttet deres webshop. Har du brug for mere, så kontakt os.

Mulighed for integration til Amazon m.fl.

Vores integrationspartner, SaleShip, har lavet en integration, der gør, at du kan sælge dine produkter på de store markedspladser som Amazon og eBay.

Sælg B2C & B2B fra samme løsning

Med en DanDomain webshop kan du både sælge til forbrugere og erhvervskunder i samme løsning. Kræv login for at handle, lav b2b kundegrupper og specialrabatter til erhvervskunder. Læs mere om vores B2B-funktioner her.

Et stort e‑handelsunivers

Gratis dansk telefonsupport

Noget af det, som vores eksisterende kunder fremhæver ved os, er vores kundeservice! Du kan nemlig kontakte os alle ugens dage - året rundt. Ring eller skriv til os alle hverdage. Weekend og helligdage tilbyder vi e-mailsupport. Vi snakker dansk og går meget op i at tale i et sprog som alle kan forstå. Et kæmpe plus er, at du hos os ikke skal vente i lange telefonkøer. Vi tager telefonen inden for 13 sekunder.

+500 hjælpeartikler- og videoer

Vi har et hjælpeunivers med mere end 100 hjælpeartikler, how-to-guides og videoer. Vores hjælpeunivers har til hensigt at hjælpe dig i gang med din webshop og give dig viden og inspiration til, hvordan du udvider din webshop, når du er klar til det.

Se hjælpeunivers
+100 partnere certificeret i DanDomain Webshop

Vi har opbygget et solidt partnernetvæk. I dag tæller netværket faktisk mere end 100 partnere, der alle er certificeret i DanDomain Webshop.
En partner kan hjælpe dig og din webshop med at nå nye højder hvad end det gælder hjælp til online markedsføring, SEO/SEM, design, integrationer, fragtløsninger, ERP og alt derimellem.

Se alle partnere her
Facebook community

Du kan også blive en del af vores Facebook-fællesskab, hvor I kunder kan sparre og hjælpe hinanden med stort og småt.

Tilmeld dig vores facebook-fælleskab her

Mød en glad webshopkunde

”Vi valgte en DanDomain webshop, fordi de er de bedste. Vi prøvede forskellige demo-shops. DanDomain var det pæneste og nemmeste. Og derudover har de verdens bedste kundeservice e-handel du har altid hjælp inden for rækkevidde og kan blive guidet meget kompetent igennem alt”
- Simone Thorup Eriksen, www.livogsimone.dk
Læs hele historien

Start din webshop

Hvilken webshoppakke bør du vælge?

Er du i tvivl om hvilken webshoppakke der passer til dit behov?
Prøv vores gratis prisbergner.