Betaling i din webshop

 

Når du har valgt webshopplatform, design og har oprettet dine produkter, så skal du også have valgt et betalingssystem, så du kan modtage kreditkortbetalinger på din webshop. 

 

Det her med online betaling kan godt være lidt svært at finde ud af - for der er mange nye begreber som betalingsløsning og indløser, du skal finde hoved og hale i. En anden ting er, hvordan du får koblet din webshop sammen med disse nye systemer. 

Heldigvis har vi gjort det nemt for dig at finde ud af gennem denne guide.

Vi starter blødt ud med en kort gennemgang af begreberne betalingsløsning og indløser. 

 

Betalingsløsning

  • En betalingsløsning er den app, som dine kunder indtaster sine kreditkortoplysninger i. Du kan sammenligne det med den betalingsterminal, som du bruger, når du skal betale med kreditkort i en fysisk butik. Nogle eksempler på betalingsløsninger er OnPay, Klarna og DIBS. 

 

Indløser

  • For at flytte kundens penge over til din bankkonto, når du har leveret varerne, har du brug for en aftale med en indløser. De mest kendte indløsere er Nets, Clearhaus og Bambora. 

 

Vi vil anbefale dig at modtage kreditkortbetalinger på din webshop gennem vores betalingsløsning OnPay. Vi installerer betalingsmodulet for dig. For kun 139 kr./mdr. får du gratis transaktioner, adgang til et brugervenligt kontrolpanel og brugbare statistikker. Det eneste du skal gøre er at oprette en indløsningsaftale med en indløser som fx Nets eller Clearhaus. 

 

Ved at læse denne guide, så du får en god grundforståelse - det skader aldrig at have med i bagagen! God læselyst!

 

Oversigt over guiden:

Kapitel 1:Modtag kreditkortbetaling

Kapitel 2:MobilePay

Kapitel 3:Klarna

Kapitel 4:PayPal

Kapitel 5:Send faktura

Kapitel 6:Bankoverførsel

Kapitel 7:Kontant betaling

 


Har du ikke en webshop? Prøv SmartWeb gratis i 30 dage  PRØV GRATIS


ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!