Amero

Spar tid på manuelt tastearbejde

Spar tid på manuelt tastearbejde med en integration mellem din Smartweb webshop og dit FlexPOS kasseapparat

 

Bruger du mange timer om måneden på manuelt tastearbejde og på oprettelse af varer og priser i både din Smartweb webshop og i dit FlexPOS kasseapparat? Med en Amero integration spiller de to systemer sammen, så du automatisk får opdateret lagerbeholdning, når du fx sælger en vare i din webshop. Du kan derfor ikke komme til at sælge produkter, der er udsolgt.

 

Du kan både oprette produkter og priser, som helt selv vil opdateres i din webshop og kasse. Det er et effektivt tiltag, der kan spare enhver forretning, der har både fysisk butik og webshop, for mange timers administrativt arbejde.

 

Integrationen mellem kasseapparatet og din webshop er bygget af udviklere internt hos Amero, og vedligeholdelse og support ligger derfor hos Amero. På den måde ved du altid, hvor du skal ringe eller skrive ind, hvis du har spørgsmål eller oplever udfordringer.

 

Læs mere om et kassesystem fra Amero her.

 

 

Sådan kommer du i gang

For at komme i gang med intergrationen mellem SmartWeb og Amero, skal du blot kontakte Amero på telefonnummer 77343480.

 

Herefter snakker du med en konsulent fra Amero, som grundigt afdækker dine behov, sender et komplet løsningstilbud og til sidst, enten online eller onsite, guider og underviser dig i brug af dit nye kassesystem.

 

Du kan også udfylde en kontaktformular på Amero.dk, og så vil de kontakte dig indenfor 3-4 timer.

 

Det er værd at bemærke, at integrationen er lavet af egne danske udviklere hos Amero, og supporten bliver dækket af Amero´s eget supporteam alle hverdage 09:00-17:00, og udenfor dette tidsrum har vi altid en vagthavende teknikker.

Udgivet af:
Amero

Pris:

Amero

 

Support:
Amero

ALTID FRI SUPPORT

Vi har mere end 100 hjælpevideoer, en god online manual og du har mulighed for
at ringe og skrive til os - gratis!