Post Danmark PacSoft integration

Gør din pakkeadministration meget nemmere med SmartWebs standardintegration til Post Danmark PacSoft & Webpack.SmartWeb har indbygget en standardintegration til Post Danmark PacSoft og Webpack, hvilket gør det nemt for dig at udskrive pakkelabels, se pakkestatus og lignende.

 

Sådan fungerer integrationen

Integrationen fungerer ved, at du i ordrelisten har mulighed for at eksportere dagens ordrer til Post Danmark. Så snart ordrerne er indlæst i PacSoft eller Webpack, er det muligt at arbejde videre med dem der. Du kan blandt andet udskrive pakke-labels og udsende track and trace.

Det er muligt at sætte Post Danmark som type i fragtmetoder, så de er let genkendelige i ordrelisten.


 

Sådan kommer du videre

1. Du skal bruge en aftale med Post Danmark. Læs mere om PacSoft Online her.

2. Du skal herefter sætte integrationen op i din webshop. Du kan læse mere om, hvordan du gør det i vores online manual.

 

Hjælp

Hvis du vil vide mere om integrationen mellem din webshop og PacSoft, kan du altid kontakte vores kundeservice for hjælp. Vi hjælper dig med glæde videre.

 

Video

Du kan i denne video se hvordan du forbinder din SmartWeb Shop med PacSoft Online.
 

SmartWeb Webshop & CMS Med SmartWeb er det nemt at sælge varer på nettet og via mobilen, opbygge et dynamisk website, dele indhold på sociale medier som Facebook, integrere med eksterne services og måle dine resultater. SmartWeb hjælper dig med at opbygge og vedligeholde din web- og mobilplatform.
SmartWeb.dk support@smartweb.dk +45 4333 1793
Dalsager 25 8250 Egå Denmark
test

© 2006-2015 SmartWeb. CMS og Webshop system. Dansk Norsk Svensk English