Ny webshop? Få alt hvad du skal bruge for at starte en webshop

E-handel er fremtidens måde at drive forretning på. SmartWeb har gjort det let for dig at komme i gang.

Med SmartWeb skal du blot tage dig af din forretning, så klarer vi resten.

  

Skræddersy din egen webshop

Med SmartWeb kan du opsætte en webshop, som passer til dine behov. Du kan vælge mellem flere forskellige responsive designs, og de er allesammen gratis at bruge. Ønsker du et unikt design, kan vi henvise til vores design-partnere. Hvis du kender CSS og HTML, kan du opsætte designet selv. Ellers kan vi hjælpe dig.

Start din egen webshop ud fra dine individuelle behov, bl.a. B2C og/eller B2B salg, prisopsætning og integrationer. Det er muligt at ændre design og funktioner gennem HTML og template sproget Smarty. Ønsker du en unik tilpasning, kan det også lade sig gøre.

  
 

Nemt og hurtigt i gang

Hent en gratis demo og du har adgang til webshop administrationen inden for 5 minutter. Via et web-login kan du hurtigt opsætte din webshops indhold, oprette nye produkter og godkende betalinger fra kunder.

SmartWeb er nemt at bruge og kræver ingen uddannelse.
 

Udnyt de mange salgskanaler

Med SmartWeb er det nemt at gøre brug af de nye salgkanaler. Mulighederne er mange:

  • Sælg dine produkter på web og mobile platforme
  • Gør brug af sociale medier som Facebook
  • Opsæt kundetilpasset indhold eller priser
  • Opret flere webshops i samme admistration


 

 

SmartWeb tager sig af teknikken

 
Når du køber et SmartWeb abonnement, tager vi os af teknikken, mens du kan fokusere på at opbygge og udvikle din online forretning. Løber du ind i problemer, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig.
 

Personlig kundeservice

Med et SmartWeb abonnement har du altid mulighed for at kontakte kundeservice, både på telefon og e-mail. Derved går du aldrig i stå med din webshop.
 

 

Gratis opdateringer

SmartWeb opdaterer webshoppen flere gange om ugen. Det er selvfølgelig gratis.
 

Hurtig drift

SmartWeb bliver hosted på dedikerede og special-opsatte SmartWeb servere. Du kan på kort tid flytte fra et delt-servermiljø og få din egen SmartWeb-server, hvis behovet opstår.

 

Sikkerhed og backup

SmartWebs servere døgnovervåges 24/7, og gennem bl.a. redundant IT arkitektur, både hardware og software, sikres oppetid på min. 99,9%. Der tages daglig backup af alle data.


SmartWeb Webshop & CMS Med SmartWeb er det nemt at sælge varer på nettet og via mobilen, opbygge et dynamisk website, dele indhold på sociale medier som Facebook, integrere med eksterne services og måle dine resultater. SmartWeb hjælper dig med at opbygge og vedligeholde din web- og mobilplatform.
SmartWeb.dk support@smartweb.dk +45 4333 1793
Dalsager 25 8250 Egå Denmark
test

© 2006-2015 SmartWeb. CMS og Webshop system. Dansk Norsk Svensk English